Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/06/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games Fear for Sale HOG Reviews

Megjelenés: 2016. március 18.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Jack, a Fear for Sale egyik munkatársa eltűnik a Black River ranch-on, és Emmának kell utánamennie, hogy mi történt vele, és mik azok a fekete szellemek a házban.

Amanda szemszöge

Ebben a forróságban felüdülésként hatott egy kis hidegség. Még akkor is, ha valaki már megint túlöntötte ezt a kék-narancs kompozíciót.

Az egy dolog, hogy megöltek egy családot még az 1800-as évek végén, akik erre úgy megátkozták a várost, hogy senki sem élt ott utána. Odaköltözött egy fickó a családjával. A lányukat elrabolták, és az anyja úgy belebetegedett, hogy elhunyt. Ettől a fickó úgy megörült, hogy sötét erőkhöz nyúlt. De a család tagjai feltehetően boszorkánysággal foglalkoztak, és valószínű, az ő szellemeik vannak még mindig jelen. Milyen izgalmas nem?

A fickó olyanokat keres, akik egy napon születtek a ház korábbi tulajdonosaival. Még kettő hiányzik. Szerencsére Emma csak egy nappal csúszott le az egyik nőtől, így „biztonságban van”. Áh, nem, csak már rá akarták gyújtani a pajtát, hogy eltűntessék Jack kocsijával együtt. De segítséget az egyik jó szellemtől végig kapott.

Végül megtaláltam Jacket, ámde ez a két őrült leütötte Emmát, és bezárták egy festménybe. Tiszta AU. És jobb lenne sietni, különben bezárhatnak ide végleg, aztán tönkremegy a Fear for Sale nélküle. Aztán, miután kijutottunk ebből a rémálomból, az anya szelleme elmondta, hogy a gonosz szellemek elrabolták a kicsit annak érdekében, hogy a földre visszatérhessenek. A hülye apának meg elhitették, hogy visszakapja a gyerekét, hogyha segít nekik. Oh, hogy én hogy tudtam…

Az egyik szellemről kiderült, hogy ő el akarta hagyni a családot, mikor kiderült, hogy terhes, de a testvére nem akarta elengedni. Mikor megszületett a kislánya, örökbe kellett adnia, és elhitették vele, hogy később meghalt. Persze, ez nem igaz, mert a kicsi sírja üres volt, és egy dobozban írt levélből kiderült, hogy mostanra már négy éves, és direkt választották szét őket, nehogy a családi átok rászálljon. Milyen tragikus! Aztán, levezettük a családfát. Az apa a szellemnő unokája, a kislányt, akit meg elrabolt az ükunokája.

Sikeresen megszereztem egy tekercset, rá a pecsétet, és az utolsó feladatot is leküzdvén visszaküldtem a gonoszokat a helyükre, és minden jó. Egy időre. Legalábbis remélem, többet nem jönnek vissza.

A bónuszban az apa megint felhívja Emmát, hogy baj van. Elköltöztek egy kisebb házba, de a kicsivel valami van, és lehet, hogy a szellemek megint a nyomában vannak. Ennyit a reményekről. Egy medált kapott az üknagyanyától, amivel visszatérhet a ranch-re, de aztán ott mély álomba zuhan. Az anyja szerint pedig őt is utolérte az átok, és beszélni kéne az üknagyanyjával, hogy többet megtudhassunk erről. Csak kár volt azt a medált a tűzbe dobni…

Aztán az üknagyanya elmesélte, hogy vissza kell menni a múltba őket felszabadítani, akkor az átoknak is annyi. Amint ez megtörtént, mindenki végre folytathatja tovább a megszokott életét.

Szerintem

Bekaptam egy bugot, pont azelőtt, hogy megmenthettem volna a kislányt, így kereshettem egy másik torrentet, hogy végigvigyem megint addig a pontig. Annyira ki tud ábrándítani néha az ilyen… tök jól haladsz a történettel, aztán egyszer csak elfagysz, és sehova sem tudsz menni. Pedig szerintem pont a főjáték legeslegvégén jártam…
A történet részemről nem volt új, láttam már valahol hasonlót, csak nem tudom, melyik szériában.

Grafika: 09/10 – felüdülés a forróságban, de használhatnának már más színt is végre
Teljesítmény: 08/10 – a bug elvitte a kedvem tőle rendesen, de csak befejeztem második felvonással
Történet: 10/10 – ezzel legalább nem volt gond, szeretek szellemeket keresni :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.