Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/05/05
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Ezer éve nem volt megint semmi érdemleges bejegyzés a szokásos rovatokon kívül, de erre van egy egyszerű magyarázatom is. Illetve, nem fogok magyarázni, pusztán közlöm a tényeket. Jelenleg úgyis annyi minden van a fejemben, hogy már csak azért is fontosnak érzem leírni, hogy minden pozitív reményem valóra kezd válni. Vázlatpontosan fogok írni, az események teljesen függetlenek egymástól, bár van, ami valahol mégis köthető a másikhoz. Most nézzétek el így este 10-kor nekem :D.

  • Ma van öt éve, hogy elvesztettem a nagypapámat, az egyik legfontosabb személyt az életemben. Valahogy még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént ez a tragédia. Az a legborzasztóbb, hogy az a nap is, mikor telefonáltak a kórházból a hírrel, az is egy csütörtöki nap volt. Hiányzol Papa ♥!
  • A hét elején munkahelyet váltottam. Talán ez a legfontosabb dolog mind közül. Ahol eddig voltam, nem volt valahogy az igazi. Talán tényleg nem nekem való az irodai élet :D. Ciki-e vagy sem ennyi iskolával, de már régen letettem arról, hogy szakmán belül dolgozzak, így mást találtam, ami jobb, többet is fizet. Még betanulok, de minden jól megy.
  • Úgy döntöttem, hogy csak két oldalt fogok szabadidőmben működtetni, és a nagyobb százalékot természetesen a TWDH nyerte. A legközelebbi szabadnapomon feltöltök majd mindent, amit eddig csináltam rá, de a masterposztja még nem frissült fel eléggé… xD De a többi tervemet vele kapcsolatban majd ott olvashatjátok el.
  • Majd ide is bevezetem az Updates részleget, de nincs az az isten, hogy én most nekiálljak a Photoshopnak.
  • A többi hírt pedig a tutibiztosig inkább nem írom le, vagy semmi sem fog összejönni. De most megyek aludni, jóéjt nektek :3


    Alább tudsz üzenetet hagyni.