Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/05/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Ugye írtam múlt héten, hogy munkahelyet váltottam, és ma intéztem el a kilépőpapíromat. Teljesen korrektül zajlott minden, még az erkölcsimet is visszakaptam, és ki is fizettek a két hétre. És hát, mivel anyu is velem volt, nyakunkba vettük a várost…

  • Vágyálmaim netovábbjaival szeretnék kezdeni. Amióta csak odamentem próbaidőszakra, láttam kirakatban ezt a gyönyörűséget. Remélem, sokáig fogja bírni, és csak 3990 forintomba fájt. Az én kis szerelmem <3
  • Ez a cipő szintén a kirakatban látott darabok közé tartozik. Úgy vagyok táskával és cipővel, hogy meglátni és megszeretni. A cipő ugyanez volt. A pöttyös dolgok iránti mániám ismét a tetőfokán van, nem hagyhattam ott. Igaz, hogy a kép baromira homályos, de remélem azért jól látszódnak másoknak is :D. Ő 2990 forint volt, és abszolúte megérte. Végre egy cipő, amivel nem kell vesződnöm felvétel után.

  • Akció keretein belül csaptam le ezekre. Az egy olyan édes kollázs, hogy egyszerűen nem hagyhattam ott ennyi pénzért :O. 990 forint volt.
  • Őt láttam a kirakatban. Egyszerűen megtetszett a felirat, hiszen mostanában úgyis a megszokott dolgokon kívül tartózkodom, de közel az én kis csigaházamhoz :3. Ő is 990 forint volt.

  • Rólam tudni kell, hogy nagyon nem vagyok szoknyás. Nem szeretem, ha összeér a combom, de néha muszáj megvillantani a virgácsaimat, amikre amúgy mostanában egész büszke vagyok. Viszont kevés szoknyám van, és ezt egy turkálóban leltem meg, 350 forintért. Majd meglátjuk, hordom-e, egyelőre nem tervezek Hófehérke lenni :D.
  • Bármennyire nem látszik, ez egy leggings. Az összes leggingsemet elkoptattam már, és mamám állandóan ezzel nyaggatott, hogy szerezzek már egy másikat be, vagy kidobja azt a maradék egyet is. Nos, eleget tettem a kérésének, igaz, hogy 900 forintba fájt, de legalább van. A szoknya alá pont jó is lesz.

  • Ezer éve gondolkodtam azon, hogy nekem kellene egy másik felső, ami nem kardigán, de mégis jó, ha van. A farmerdzsekik eddig számomra igencsak távoli dimenziók voltak, mivel sokszor nem fért bele a karom, vagy ha mégis, feszült vállrésznél. Igencsak leromboló volt rám nézve, de akkor is megfogadtam, hogy márpedig nekem akkor is lesz egy dzsekim. Ma sikeresen ráakadtam a turkálóban, 350 forintért. Egyedül egy hosszabb fazonért váltanám le, de akkor is felváltva hordanám mindkettőt.
  • Ő pedig nem látszik, de egy sima kis egyszerű virágos top, hogy néha legyek azért girly is. Bár mit akarok, az elmúlt két hónapban nem hódoltam a metalnak, és ez már kezd egy kicsit zavarni xD. Nem baj, jövő hónapban itt az ideje. Ő is 350 volt, csak úgy lekaptam a fogasról.

  • Igen, ez egy hálóruha ruha, ámde megláttam benne a potenciált, hogy simán olyanra lehet alakítani, mint amilyenre én akarom. Csak levágom a lobogó részeit, és nem leszek olyan, mint aki magára csavarta a lepedőt, és kivonult benne az utcára „divatosnak” tartva magát. Ennyi erővel magamra tekerem a pokrócom, és kivonulok benne, ugyanaz X”D. 1500 forintot szerintem megért.

Alább tudsz üzenetet hagyni.