Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/05/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

A blogon nemsokára lesznek változások, erről most itt ebben a szent minutumban olvashatjátok a masterposztot.

» Megtartani ezt a designt, amilyen sokáig csak lehet – Köszönöm Efruse-nak ezt a remekbeszabott külsőt, amit kicsit a magam ízére szabtam. 😉 Így meló mellett nem lesz időm mindig designokat alkotni, most volt így két napom egymás után, hogy nekiállhassak, így hozzá is láttam egyből. Semmi bajom sem volt az előzővel, de jelenleg nagyon boldog időszakom van, és ez szerintem látszik a designon is :D. Rob meg mindig tökéletes fejlécalany X”D. Maximum a képek fognak változni, ha lesznek már végre képek az új albumhoz (előrendelési linkkel együtt).
» Jobban figyelni a testem változásait – Meló mellett az edzésre ugyan nincs időm, de már észrevettem magamon, hogy megint kevesebbek a centik, szóval ideje lenne megint egy nagyobb mérést tartanom magamon… de ami késik, az nem múlik x).
» Feltámasztani az Olvasónapló részleget még a nyáron – Ez részemről nagyon fontos, mert még mindig a könyvek a sokadik nagy szerelmeim, és sok mindent kell még beszereznem (meg vissza…). Jövő hónapban majd ellátogatok az IKEA-ba, és veszek két könyvespolcot. Legalább.
» Elkezdeni összeállítani a két gardróbomat – Minél olcsóbban, annál jobb. Részemről nem gáz, ha használt ruhát hordok, sőt. A legtöbb márkás ruha amúgy is előbb vagy utóbb ott végzi. Csak nehéz így, hogy mostanában megint a monokróm színeket részesítem előnyben ;DDD
» Az összes sorozattal beérni magam – Főleg most, hogy tudom, Havas Jon nem halt meg ;DDD. Csomó van, amit hallottam, hogy mindenki klassznak tartja, és bent is ajánlottak egy párat. Még mindig várok, hogy valaki megmutassa nekem a saját oldalamat a TWD miatt X’DDD.
» Még több időt szentelni a TWDH-ra – Nemsokára veszek hozzá .hu-s domaint, és akkor még nagyobb látogatottsága lesz, és nem csinálhatom meg azt rajta, hogy csak heti egyszer van egy nagyobb volumenű frissítés. Például a hétfői epizódot is csak most fogom tudni megnézni felirattal.
» Annyira elkényeztetni Lilit, amennyire csak lehet – Minden reggel, mikor elindultam dolgozni, mindig mondtam neki, hogy anya elmegy megkeresni a Whiskasra valót, úgyhogy tessék jókislánynak lenni. És valóban, az én kis szőrgombócom mindig az. Este is csak akkor kezdi a rajcsúrt, ha már álmos, és rajtam akar aludni.
» Végre foglalkozni a beauty részleggel – Már a fejlécen is megjelent anno a #beauty hashtag, de még nem indult el semmi, ami hozzá köthető lenne. Javarészt azokról akarok írni, amiket használtam/használok, és beváltak.
» Minden olvasott blogomra írni valamit – Szeretek csendes szemlélő maradni, ameddig csak lehet, de ha valakinek nagyon megszeretem a stílusát, akkor tudatni akarom vele, hogy megkedveltem, amit csinál.


Alább tudsz üzenetet hagyni.