Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/04/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Ezer éve nem volt már valami rendes haul, de nemrég voltam meglepni magam valami újdonsággal. Van a közelünkben egy turkáló, és betértünk ma anyával kicsit körbenézni. Találtam egy csomó mindent, de még nem jött meg a fizetésem, ezért csak óvatosan vásároltam.

Olyan csodálatos az én kis kettős ruhatáram, nem? *-* A képeket ki lehet amúgy nagyítani, csak jobb egérgombbal nyissátok meg :D.

1. Ez egy fekete csipkés, kissé áttetsző felső, aminek van egy masni az elején. Nem mondom azt, hogy csak úgy felveszem, és kimászok belőle az utcára, de itt az ideje egy fekete ujjatlan atlétát vadászni, hogy kész legyen a sima metalhead összeállításom. És kapaszkodjatok meg, csak 600 forintomba fájt!

2. A kép baromira nem adja vissza a színét, mert ez eredetileg ilyen lilásszürke színű felső lenne. Igazából a Jellyka-font miatt figyeltem fel rá, mert a tipográfus úristenemet nekem :D. A kreatív szabadság felirat pedig még egy dolog, ami szintén jellemző rám :D. Szintén 600 volt, és többet nem is költök már ruhára. Ezek is már jól állnak rajtam, de még van husim, így csak óvatosan járkálok bennük.

3. Ezt pedig nem vettem, hanem kaptam, tehát gyakorilatilag ingyen van: öcsémtől benyúltam a kőkemény 20 ezer forintos H&M-es dzsekijét, mert Lilikém összekarmolta a bal alkarját… de legalább nem kell tavaszra/őszre dzsekit szerválnom :D. Úgyis látszik rajta, hogy metalos. Bár én inkább Neganos-metalosnak hívom X”DDDDD.


Alább tudsz üzenetet hagyni.