Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/04/01
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews Organic 2 Digital Vampire Legends

Megjelenés: 2016. március 27.
Fejlesztők: Organic 2 Digital
Történet:
New Orleansban egy testvérpár megölt 14 embert, és egy nő el tudott menekülni tőlük. A testvérpárt kivégezték, ámde a nő visszaköltözését követően ismét rejtélyes dolgok történnek.

Amanda szemszöge

New Orleans és a vámpírok egy érdekes téma. Már csak a True Blood miatt is érdemes belenézni.

A körúton elhangzik a lényeg, hogy a testvérpár megölte az embereket, a házukba pedig azóta se költöztek vissza. Persze, hogy a hotel meg mellette van. Egy helyi asszony ad információt, hogy hol érdemes keresni a nyomokat, és mesél a túlélőről, a testvérpárról. Nosza, irány a ház. Persze, miután a túlélő elmesélt mindent, egy kisebb vihar keretében kéznyomok jelennek meg rajta. Oh, és a földön a támadás leverése után a kinti fekete rózsákból került be néhány a padlóra. Udvarlók talán?

A temetőben pedig ismét több nyom akad ránk, és szerencsére, hamar meg lehet találni a testvérek sírjához vezető utat. Miután tényleg megbizonyosodtam róla, hogy eltűntek a holttestek a sírból, már tudtam, hogy itt bizony tényleg vámpírokról van szó. A temető gondnoka ad egy talizmánt, amivel a mauzóleumhoz lehet jutni. Persze, akkor még nem tudtam, hogy meg fogok ijedni.
A Dracula 3-ban volt ijesztő maga Dracula jelenléte, itt ennek a grófnak volt az, ahogy a sötétből nézett rám. Mondtam, helló, neked már rég füstölnöd kéne! Erre kijött a Napra, és berántott magával!

És legalább is itt volt vége anno a bétának. Bent a kripta hiába volt szépen 1920-as évekre jellemző divattal, mégis ki kellett jutni onnan valahogy. Részemről vicces volt látni, hogy képszerűen megfagyott az összes vámpír, mikor lefotóztam őket. Nem is értettem, miért.

A gróf hálószobájában pedig volt egy fénykép az éjjeli asztalon Rose-ról, arról a vámpírlányról, akit az első részben ismerhettünk meg. Az egyik játékban kiderült, hogy Beatrice-t még mindig nem hagyják békén, és a javasasszony is ott van a temetőben, miután kiszabadultam a kriptából. A fivérek immáron szellemek, és nem csinálhatom meg azt, hogy felfegyverzetlenül megyek eléjük. Vámpírok ellen ott a fényképezőgép XD.

A voodoo-shopban volt egy kis állvány, amin tök cuki kis kulcstartók voltak, és már sajnáltam, hogy nincs tehetségem ilyeneket összerakni XD. Szóval csak gyönyörködtem bennük egy kicsit. Nála ugye össze kell szedni a védőamulett hozzávalóit, és egy kicsit el is merülhettem ebben a feelingben. Valamiért ez annyira jó volt.

Utána visszamentünk Beatrice házához, ahol már ott voltak a testvérek, és el is vitték őt a mocsárba. A mocsárral nem nagyon ápolunk jó barátságot, de nagy levegőt vettem, és nekivágtam a kalandnak. Még egy tipikus gőzhajó roncsait is láttam, és egyszer mindenáron utazni fogok egy olyanon. Még nem tudom hogy, de ez még eldől :D.

A nőt egy kis házba vitték, ahonnan ugyan kiszabadítottam, és de még meg kellett őt mentenem, ezért mehettem abba a házba, ahol a fivérek gonoszkodtak. Nos, eléggé, mivel a pincében több hullát is találtam, akikről semmit sem tudott a rendőrség.

Visszaadtam Beatrice cuccait, és megjött a gróf is. Miért van ilyen szexi hangja, nem tudom, de az nem poén, hogy ennyire megy a zsákmánya után. Jó, a vámpírok egy szinten ösztönlények, de akkor is. Hiába pusztítottál egyet, a többi attól még életben van.

A bónuszban pont tart már a Mardi Gras, és három lány tűnt el a múlt héten. Az egyik pont egy tájékoztatás alatt kerül elő, igaz, már holtan. A detektívnek pedig meg kell találnia a másik kettőt. A második egy jazzklubban volt, szintén már holtan, a harmadik pedig egy régi kórházban. És az a nő annyira elszántan akart a város vámpírklánjának a vezetője lenni, hogy félrevezette a rendőrséget, és meg is harapta a detektívet egyből.

Szerintem

Kicsivel többet vártam, ha már St. Germanről volt benne szó, nem csak úgy megemlítve, hogy ő New Orleans grófja. A történet érdekes, és már nagyon el kellene egy játék a Mardi Gras idején, mert egyre jobban érdekel.

Grafika: 08/10 – még mindig nem tudtok szép vámpírokat rajzolni
Teljesítmény: 10/10 – ablakos mód, térkép, minden pipa
Történet: 08/10 – kevésnek tartottam, legalább a bónusz lehetett volna a kriptás manus, nem egy csaj, aki a főnök akart lenni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.