Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/03/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Nekem is jókor jut eszembe blogot írni, de néha nem árt egy ilyen is xD. De úgy kb. ezer éve nem volt valami tartalmasabb bejegyzés tőlem, és itt volt már az ideje.

» Új design van, amiért millió puszi Efruse-nak, aki a csodálatos glamour-factory-t szerkeszti. Ha jól emlékszem, egyáltalán nem volt még full fehér designom, és nincs is jobb alkalom a húsvétnál és a 10. oldalszületésnap alkalmából valami tényleg új és letisztult designt készíteni. Remélem, ez már sokáig fent marad, már amennyit sikerült elérnem, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy én akarom. És igen, Rob-mentes.

» Túléltem a húsvétot, már ami legalábbis húsvétnak számít. Mi sosem ünnepeltük a húsvétot, sosem volt egy akkora ünnep, mint egy születés- vagy névnap. Nem vagyunk keresztények, és az én Jesusom már hetekkel ezelőtt feltámadt (igen, Paul Monroe, és nem Rovia-.-).

» Közeledik a blog 10. születésnapja. Egész pontosan most lesz szombaton már 10 éve, hogy anno letettem ide a kis fenekem, és nekiálltam ezen az oldalon finnrock.gp néven szerkeszteni. Szinte el is felejtettem, hogy milyen designokat csináltam már akkor, de szerintem eme jeles alkalomból keresni fogok már egy összeállítást a korábbi designokból.

» HOLY MERLIN, NEGAN IS COMING! O.O Ezzel szerintem mindent elmondtam. A hideg kirázott (jó értelemben) JDM hangjától. Végül is, ha tudott a Good Wife-ban rózsaszín köntösben parádézni, ideje, hogy Lucille-t vegye már a kezébe ;DDD. De ha az AMC bejátssza, hogy nem mutatják meg, ki hal meg, és októberig várni kell… lehet, hogy egy időre likvidálom a TWD-t az életemből. Bár mit akarok, a forgatásokról ki fog derülni, ki halt meg. De bitch pls, ne Daryl :(.

» Találtam elvileg egy megoldást, miszerint úgy megy a Sims 3, mint az álom. Ezt tanúsítom, tényleg megy. Csak azt nem tudom, hogy menne-e úgy, ha amolyan mérföldkövekként haladnék vele. Például, most csak a Világ körül van fent, és ha végeztem a kiegészítő lényegével, akkor tenném fel csak a következőt. Még nem tudom. És a Sims 2-re is van már megoldás végre, hogy menjen úgy, hogy nem szórakozik velem a játék három belépés után, szóval most ilyen kicsi istencsászárkirálynő vagyok ^^. De mielőtt belelendülnék nagyon a Simsbe, bepótlom a hiányosságaimat blog terén, mert picit el vagyok maradva, plusz, fel akarom tenni az új dolgokat is, amiket már elterveztem egy ideje. Kint van a Vampire Legends 3, amit már ősz óta vártam, és muszáj belenézni *-* (élet nagy problémái, level Amy).


Alább tudsz üzenetet hagyni.