Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/02/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Mikor is írtam utoljára ilyen bejegyzést… Hell’s Bells, még múlt hónapban! De inkább megpróbálom kitisztítani a fejem, mert az elmúlt napokban már az SK bullet journalomban sem érem magam utol. Talán ha vázlatpontokban írom, menni fog. Random lesz, de hát a fejem is egy nagy, rendezetlen halmaz 😀 Hátha ezután már nem lesz.

  • Vic ajánlott egy játékot, a Fran Bow-t. Egy aranyos kis horror point-ant-click, én meg azokat amúgy is szeretem. Azóta Hell’s Bells-ezek amúgy, mióta újra végigjátszottam a Dracula: Origint. Hogy az a vámpír milyen szexi dög, gatyaúristen! *-*
  • A TLC elvette a kedvenc műsorom, a Nagy testalakítást. Már éppen kezdtem volna bánkódni, mikor Rosalya blogján észrevettem az ő tréningjét. Erre most pont szükségem van úgyis, mert bár mozgok esténként, sosem bírom végigcsinálni az egy órás intervallumot. Sőt, volt, hogy kétnapokat is kihagytam, mert fáradt voltam, vagy inkább a bemelegítés után ledőltem pihenni. Úgyhogy Rosalya, imádlak, köszönöm! ♥
  • Újraélesztettem a metal-dayst, mert csak xD. Évek óta próbálom egy helyre ömleszteni az összes fordításom és a biográfiáimat, amiket a Lacrimas itteni mintájára írtam (just because I can). Mindig is volt egy olyan tervem, hogy kialakítok egy kis közösséget, ami a TWD-nél már sikerült, és nem adtam fel, hogy ez sikerülni fog a keményebb zenéket kedvelők között.
  • Oldalt két új linkre lehettek figyelmesek. Az egyik, a Vampire Empire konkrétan az én vámpírvilágommal fog majd foglalkozni, és már vannak terveim vele. Még gondolkodok, hogy legyen, mert most egyszerre három könyvön is dolgozok, és olyan rossz, hogy csak 1-2 ember ismeri őket, pedig nagyszerű karakterek. A másik pedig nem meglepő, de a Fekete Tőr Testvériséghez köthető. A design még mindig nem tökéletes, ezért van lelakatolva… de talán hétvégén megnyitok, nem tudom.
  • Apropó saját történetek, megfordult a fejemben, hogy talán lehetne olyat csinálni, hogy megosztok itt részleteket az alkotásaimból, és majd ti eldöntitek, melyikre vagytok kíváncsiak. Ez még csak egy terv, majd meglátom, lenne-e rá igény. Több ismerősöm szerint én vagyok a hülye, hogy meg sem próbálom, de van bennem egy félsz, hogy valaki ellopja az írásaimat, aztán eladja, mint a sajátját, aztán bizonyítsam be, hogy az az enyém… mondjuk öcsém is ettől tart, szóval ez nem csak az én hülyeségem. De ott van az az oldal is, hogy ki lopna el egy történetet, mert ha tetszik neki, vissza fog járni egy újabb részért.
  • Van esélyem visszaszerezni a könyveimet, már csak nekem kell egy olyan ideális idő, hogy ezt nyélbe is üthessem. Nem vagyok hajlandó 10 ezret fizetni az egyik elvesztett példányért (antikvár áron!), miközben csak egy alkalmas időpontra van szükség… és nem most akarok a szabadságomhoz nyúlni.
  • Megfogadtam, hogy addig nem Simsezek, míg valamennyi hidden object nincs kijátszva a gépemen. És ez a szám úgy 60+nál jár, mert gyakran az egész sorozatot leszedem, csakhogy később ne keressem. Főleg most, hogy láttam, kint a Mystery Trackers 10… és egy csomónak már a következő része bétaverziós. Miért nem áll egy nap 48 órából? >.<
  • Elkezdtem kialakítani a blog könyves részlegét. Egyelőre csak azokat teszem ki, amik érdekelnek, de még nem sok akadt a kezembe. Még mindig mérlegelek, hogy vagy jól érzem magam a nyáron, vagy most olvasok egyet… illetve, tizenegyet… x]
  • Az Amy Loves Metal sorozat nem állt meg, csak lusta vagyok képeket keresni az előadókhoz. Listát írtam, hogy kinek mikor kellene jönnie, csak a képeket kellene megtalálni xD. A Polyvore-ral is elcsúsztam, meg olyan is akadt, hogy nem tettem fel még aznap. Amanda’s first world problems. Ez van, igyatok sprite-ot.

Alább tudsz üzenetet hagyni.