Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/01/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Mystery Trackers

Megjelenés: 2016. január 29.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy elhunyt operaénekes szelleme visszajön kísérteni a színházba, és a Mystery Trackers vezetőjének lányával kezdi a szülei leszámolását.

Amanda szemszöge

Lassan már csatlakozhatnék Neganékhoz a Megváltók csapatába, csak én nem vagyok annyira elmebeteg, mint ők. Már annyiszor mentettem meg XY-t, hogy új becenevet kell lassan választanom. De akkor is megállítalak, te szellem, vagy bármi legyél is. Nem vagy annyira fenyegető, mint tűnsz.

A színház belül tökéletes, és bár először zavart, hogy néhányan a tűzvész után bent ragadtak, inkább elrejtőztek, mert féltek, hogy ez a mumus lecsap rájuk, mér akkor is, ha nyilvánosan elmondta, kikkel akar leszámolni, erre több utalás is található. Kicsit szívbajt kaptam, mikor két percről számolt vissza a bomba, nekem meg a főnök lányával kevés esély volt a kiútra. De mikor a bomba nem robbant fel, csak egy üzenet volt benne, meglepődtem. A maszkos fazon nem egyedül dolgozik – de a társa most kém, vagy egy másik szervezettől jött? Vagy ő is egy ügynök a MT-től? Gyanítottam, hogy erre játékon belül választ kapok, és talán nemsokára.

Aztán váratlan fordulatként kiderült, hogy az egyik belső emberünk testvére a segítőnk, Andy. A bátyja, Edwin korábban analitikus volt nálunk, de kirúgták, és most bosszút forral ellenünk. Jó, értem én, attól még a testvéred hülye, nesze, egy bilincs, maradj nyugton, a főnök majd elintézi a bajod. Már csak utol kell érnem, mielőtt még a titkos raktárunkból szerzett tárggyal tönkreteszi a várost, és benne az összes ügynököt.

Miután elkaptam a testvérét, tudtam, hogy hamar vége van a főjátéknak, de azt még nem akartam. A kikötőnél gyorsan túljutottam, a TV-állomáson is hamar feljutottam a tetőre, majd meglátottam ezt az őrültet. Bocs, nem packázunk egy nővel.

A bónuszban aztán a valódi operaszellem kísért, és láthatóan veszélyes. A csapat tagjait foglyul ejtette, és én meg kereshetem meg őket. Csak hárman voltak, mert a szellemcsapat véletlen megidézte őt, és ha nem lett volna ott, garantáltan baj lett volna. Ühüm, ha én ott vagyok, akkor itt mindig megoldódik minden, már hozzászoktam :D.

Szerintem

Elefánték idén is hozzák a megszokott színvonalat, és bár a Haunted Hotelt jobban szeretem ennél a szériánál, mégis tudnak maradandót alkotni. Szinte el sem hiszem, hogy ez már a 10. rész, és nem hiszem, hogy hamar abbahagynák.

Grafika: 10/10 – tudják ezt még fokozni egyáltalán?
Teljesítmény: 10/10 – minden úgy megy, mint az álom.
Történet: 10/10 – hogy miért lett a szellem gonosz, az bár nem derül ki, de ez a tény nem ront az élményen egyáltalán, mindenkinek ajánlom.


Alább tudsz üzenetet hagyni.