Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/01/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Ezer éve nem írtam már semmit, aminek megvan a maga oka. Javarészt mire hazaérek, már fáradt vagyok, és hétvégén nem nagyon van kedvem előre megírni bejegyzéseket 😀 Így is lógok magamnak két Polyvore-ral, mivel az utóbbi időben elég sok új dalt hallgattam, ami eléggé megmozgatta a fantáziámat. Szeretek néha klipeket szerkeszteni a fejemben, és gyakran látom a női főszereplőt egy ruhában. Lehet, hogy az elkövetkezendő hónapokban majd ez lesz a mottó, nem az, hogy én mit hordanék 😀 Mert az egy naaagyon hosszú wishlist lenne. De lehet, hogy lesz majd Wishlist Polyvore is, még nem tudom, ez a jövő zenéje.

A másik oka azonban az, hogy megint elkezdtem egy nagy volumenű világgal foglalkozó lapot. Illetve kettőt is, mert hát miért is ne? 😀 Nem én lennék. Egyelőre így esténként töltöm fel őket tartalommal, aztán majd, ha már úgy vélem, hogy nagyvilág elé tárhatóak, megnyitom őket. Az egyikhez köt egy megérzés, és remélem be fog jönni. Az egészséges versenyszellem meg hajt, hogy nehogy megelőzzenek :D.

Nemrég felfedeztem egy tök olcsó boltot innen nem messze (a környék tele van amúgy xD), és pár dolgot kinéztem, hogy azt majd nemsokára hazaköltöztetem magamhoz. Anyától megkaptam az egyik szekrényét, és most hirtelen lett egy csomó helyem, szóval átrendezgettem a cuccaimat egyik helyről a másikra. Rég volt már változtatás, és szemet gyönyörködtető változást akarok :D. Pár nagyon helyes kis kosárkát fedeztem fel abban az új boltban, amiket én elkönyveltem majd ékszer, hajpánt és hajgumitartónak. Ha tényleg mindent tök szépen el akarnék rendezni, akkor legalább öt darabot kellene tennem, mert én egy ilyen kis sunyi rendmániás vagyok, kérem szépen… csak most teszek félre pénzt, mert hát a Rockmaraton az valami istentelenül jó felhozatalt dobott eddig az Amarth-tal, a Sonatával, az Epicával. A Fezenre meg maximum csak a Powerwolfra mennék le, mert bár imádom a Withint, ha nem egy napra teszik, és csak az egyik fesztiválon tudok ott lenni, akkor értelemszerűen arra megyek, ahol több kedvencem is lesz. Bár egy Lacrimas az összes fesztivált leverné, de ezt azt hiszem, mondanom se kell 😀

De egyszer szeretnék olyan bandák koncertjére is eljutni, akikre még sosem tudtam eljutni. A német Lord of the Lost jelenleg az, akiket m u s z á j látnom. Ők még tényleg sosem voltak nálunk, pedig már négy lemezük is megjelent… de a remény hal meg utoljára. Úgyis mind az öt az ismerősöm (xD just because I can), aztán elég hamar értesülnék. Igazán beugorhatnának egy orosz turné előtt, komolyan. Addigra még vékonyabb leszek, mint most vagyok :3.


Alább tudsz üzenetet hagyni.