Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016. január. 12.
Forrás: bonfire.heart.gp

09. Miért blogolok?

Sokat gondolkodtam, miért is, ezért is kerül ez a poszt ennyire későn napvilágra.

Korábban írtam, hogy mindig is tervben volt az, hogy valamit adjak a világnak. A TWD-vel ezt elértem, így ahogy a lapomon vagyok, és a saját menüimet nézem kívülállóként, valahogy olyan érzésem van, hogy ezzel a sok témával is adok valamit. Igaz, hogy a vélemény nem minden, de valahogy jól esik megmutatni, hogy milyen szettet álmodtam meg éppen Polyvore-ban, vagy milyen élményeket kaptam egy játéktól vagy könyvtől.

Korábban szerettem tényleg minden bajom/bánatom, örömöm/boldogságomat leírni, de ez egy idő után kikopott belőlem. A bajaimat nem oldja meg az, ha leírom, mert azokat meg kell oldani. Plusz inkább naplót vezetek már év elejétől, és úgy tényleg rendezettebb a fejemben levő káosz, mint eddig.

Nem mondom, hogy ennek valamikor nem lesz vége, de egyelőre nem tervezem. Ugyanakkor várok pár ötletet, hogy miről írhatnék, mert annyi minden van, csak pontos sorrendet nem tudok :D.

A teljes kihívás itt található!

Amy Hozzászólások: 0 Kihívások Peppermint kihívása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020