Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/01/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások Peppermint kihívása

05. Horoszkóp

Mivel eléggé a Mérleg-horoszkóp közepén születtem, ennél mérlegebb nem is lehetnék 😀 De azért kiemeltem, mik azok, amik igazak rám. 

Legjellemzőbb tulajdonsága: diplomácia, kapcsolatteremtés, érzékeny egyensúlyra törekvés. Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amik a lelki nyugalmát felborítják. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól. Nagyon érzéki és lenyűgöző viselkedésű. Alapjában véve sznob is, mivel igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, öltözködni, élni. Azt reméli, hogy így biztosan elkerüli a konfrontációt. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül. Személyiségét a Vénusz uralja, vagyis maga a megtestesült kellem.

Az emberek vonzódnak hozzá, barátságos modora és vonzó megjelenése miatt. Megnyerő, kedves és szellemes – tökéletes vendéglátó és tökéletes vendég. Nagyon fontos számára, hogy milyennek látja a világ. Nem tud élni mások elismerése nélkül. Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Nem követi ész nélkül a divatot, inkább arra ügyel, hogy neki mi áll jól. Szívesen visel ékszert, kedveli az aranyat, a briliánst, de még az igazgyöngyöt is becsempészi valahogy a ruhatárába, gyűrűje vagy mandzsettagombja ékesítőjeként. Ám ha nem telik rá, hát inkább semmit nem hord, de utánzattal nem hajlandó megjelenni. A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. A lelkében dúló állandó feszültséget, labilitást a külső személők nem látják, nem érzékelik. Feleségként szerelmes természetű, aki finom lelki értékekkel rendelkezik. Ideális partner olyan gazdag, sikeres emberek számára, akik kényeztetni tudják.

Ragaszkodik a hagyományokhoz, elismerést követel magának nemcsak a közéletben, a munkahelyen, hanem otthon, a családja körében is. A Mérleg számára a szerelem művészet. Szenvedélye túláradó, sok esetben nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelem művészetébe szerelmes. Ebből következően nem otthonülő típus.

[Forrás]

A teljes kihívás itt található!


Alább tudsz üzenetet hagyni.