Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/01/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások Peppermint kihívása

03. 3 tulajdonság, ami tetszik a személyiségemben

Hm… majdnem azt mondtam, hogy ha most nekiállnék magam fényezni, én lennék a világ legegoistább nőszemélye, aztán rájöttem, hogy csak magamba kell nézni, és úgyis amik először eszembe jutnak, azok a leginkább jellemzőek rám. Így nem is lehet igazából bűntudatom.

  • Kitartó vagyok. Tehát, ha valami mellett elkötelezem magam, nem tágítok mellőle, amíg nem teljesítem, vagy nem szereztem meg. Nem mondom azt, hogy megingathatatlan vagyok, mert van, hogy kételkedek saját magamban, de ez csak egy pár óráig tart. Ha van valami, amit kinéztem magamnak, legyen az ruha, kiegészítő vagy könyv, azt megszerzem.
  • Álmodozó vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy nem állok sziklaszilárdan két lábon a földön. Mikor fejben is helyben kell lennem, eszembe se jutnak a vágyaim, és nem kalandozok éppen Sirorékkal az ókori Norvégia területén. Hiába csábítóbb, ha egyszer az embernek dolgoznia is kell :D.
  • Türelmes vagyok. Az elmúlt évek alatt elég jelentősen megtanultam bánni a pénzzel. Mármint ha van is a zsebemben, nem rohanok el házon kívül enni, vagy rohamozok meg egy könyvesboltot. Van egy kis listám, mit szeretnék elérni, és ezek nem pár száz forintos tételek. Tudom, hogy egyszer meglesz, és boldog leszek. Az emberekhez azonban nem mindig akad… 😀 amióta a legjobb TWD rajongói csoportban admin lettem, van lehetőségem gyakorolni a sok kérdező mellett… 😀

[Forrás]

A teljes kihívás itt található!


Alább tudsz üzenetet hagyni.