Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Redemption Cemetery

Megjelenés: 2013. december 27.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Karácsony estéjén a vérvonal alapítója egy könyvet ad ajándékba a mostani leszármazottjának, mivel az egykori hitvese bosszút forral ellene, és a vérvonala ellen.

Amanda szemszöge

Az agyam is eldobtam, mikor megláttam a nappalit a játék kezdetén. Kényelmes, meleg, áll egy gyönyörű karácsonyfa, és minden olyan meghitt, tökéletes. Még a hó is esik kint. Aztán kinyitva a naplóféleséget, egy rideg helyen találtam magam, ahol a vérvonalam alapítója állt, hogy azonnal csináljak valamit, különben még én sem fogok megszületni. Mondom, oké, indiánoknak bármikor segítek.

Az első részben a főszereplő anyját kellett megmenteni, mielőtt még az exe szépen megöli őt, még gyerekkorában. Az a kúria, amiben éltek, eszméletlen gyönyörű volt, még én is ellaktam volna benne. De amúgy vagy lustaságból, vagy tényleg nem fértek össze a tárgyak a fejemben, sokat hinteltem, így egy picit rontottam a saját játékélményemen, de annyi baj legyen. A történet még így is kárpótolt, és sikerült a főhős anyját megmentenem.

Másodjára viszont már eggyel feljebb ugrunk a családfán, és a nagyanyó következik, aki egy véletlen balesetnek köszönhetően a sínek közé esett, és kb. 10 perce volt még hátra az életéből. Még szerencse, hogy ezt a játék nem mérte. Rengeteget kellett szerelni, akkor még egy patikába is el kellett rohannom, mert gyenge volt a szíve. Még akkor is, ha megmentettem, a szíve ott vitte volna el a peronon. De sikerült megmenteni a jegyespár női tagját, szóval mindenki nagyon boldog.

Harmadjára azonban az indián feleségét, a vérvonal első női tagját kellett megmenteni, magától az extől. Annyira bedühödött ugyanis, hogy az indián elárulta őt, hogy a szíve megtelt haraggal, és örök telet hozott a vidékre. Amúgy is, ha valaki ilyen félénk, és kikényszerít egy házasságot, ne várjon mást… egy barlang mélyén sikerült is megmenteni őket, a gonosz lélek elszállt, és az esküvőt is megtartották. Aztán vissza a jelenbe. Újra nyitná ki a főhős a könyvet, mikor becsöngetnek hozzá.

A bónuszban egy postás bácsi kér segítséget, aki szeretné, ha három gyermek kívánságait teljesíteném. Karácsony van, emberek.

Az első gyerek egy olyan kardot szeretne, mint amit a Pán Péterben látott, ám valami kis szellem fogta, és elrabolta tőle. Persze, némi tündéri segítséggel meg tudtam szerezni.

A második gyerek egy ugyanolyan babát akart, amit anno elvesztett, mert nagyon emlékeztette őt az édesanyjára.

A harmadik kicsi pedig a testvérét akarta megkapni, aki elveszett valahol a hidegben. Számomra ez volt a legmeghatóbb történet, mert azért mégiscsak egy pár éves kicsiről van szó.

A dolgom végeztével kiderült, hogy a postás bácsi nem volt más, mint a Mikulás, és így segíthettem neki. Mondanom se kell, hogy nagyon meglepődtem.

Szerintem

Indiánok! Karácsony! Családtörténet! Ebben minden van, amit akartam. Igaz, hogy több év után jutottam végre oda, hogy a játék végre végig legyen játszva, de megérte.

Minden benne van, amit szeretek, és bár nem lehet ablakos módban játszani, minden tökéletes lett a végére. Annyi hópelyhet is gyűjtöttem, hogy még a hógömbömet is be tudtam rendesen rendezni.

Grafika: 10/10 – tökély
Teljesítmény: 10/10 – az elején fagyott egy kicsit, talán azért, mert túl későn értem hozzá.
Történet: 10/10 – ezer pontot is adnék, de csak a karácsonyi hangulata miatt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.