Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Azt hiszem, ez a teszt és pár játék összefoglaló után ideje lenne valamit beszélnem is magamról. Az ünnep idáig nagyszerűen telt, legalábbis részemről. Lehet, hogy ilyen vázlatpontosan fogok beszélni most, meg össze-vissza lesz, mert sok minden történt hétfő óta :D.

  • Második lett a the-walkingdead.gp a közönségszavazáson, szóval most boldog vagyok! ^^ Tavaly nem is volt a pontszámok olyan magasak, mint idén, így be sem kerültem a legjobb 5-be. Igaz, hogy tavaly csak először indultam, de ez már feldobott :D. Mondjuk, ha több időm lett volna reklámozni, talán nyertem volna, de így is köszönöm annak a 107 embernek, aki az oldalamra tette a voksát! ^^ minnie, neked pedig még egyszer gratulálok!
  • Valami Walking Deades lesz a karácsonyi ajándékom, csak még nem érkezett meg, mert öcsém sunyiban összefogott a haverjával, és rendeltek valamit ebayről. De ez jövő héten kiderül, hogy pontosan mi is az ^^.
  • Elkezdtem játszani a ladypopularral, és nem tudtam megunni. Valamiért ez a legnormálisabb divattal foglalkozó játék, amit találtam. Már vannak szép ruháim, csak persze, mérleg kezébe ne adj sok pénzt… majd hozok képeket ^^.
  • Már két filmet láttam, amit idáig egyáltalán nem is akartam megnézni: Ted 2 és A kém. Az előbbiben több olyan poént találtam, amit tetszettek, pedig még életemben nem láttam ennyire káromkodó medvét. Azt kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam a filmben. Jason Statham pedig óriási csalódás volt a Kémben. Ezzel az idióta szerepével abszolút nem nyerte el a szimpátiáimat. Az akciófilmek legalább illenek hozzá. De legalább gyönyörködhettem a fővárosunkban még egy kicsit *-*.
  • Elterveztem a leendő filofaxom sk tartalmát, csak még nem csináltam meg hozzá InDesignban a fáljokat. Úgyhogy ez marad most jövőévi projekt. Úgyis nemsokára vehetek egy nyomtatót, mert a régit megcsináltatni már olyan árba megy, mintha vennék egy újat.
  • Olyan zenei albumok jelennek meg jövőre, hogy már most csorgatom a nyálam: Lacrimas, 69 Eyes, Leverage, Vision Bleak, HammerFall, Amon Amarth, Rob Zombie, Delain, Lacuna Coil… ♥ Ez az igazi metal heaven *-*
  • Idáig a Rockmaraton felhozatala tetszik a legjobban, még akkor is, ha Fezenen lesz Powerwolf és Within Temptation… most hogy szakadjak ketté, hogy mindkét fesztiválon ott lehessek?
  • Nem értek együtt azzal, hogy miért nem érdemes szerepjátékos oldalt csinálni. Részemről ez egy nagyon jó dolog, hogy az ember ezzel is felfedezheti a saját fantáziájának bugyrait, fejlődhet a nyelvtana, az íráskészsége, és tök jó fej embereket lehet megismerni így is. Igaz, hogy amiket én írok a barátaimmal, azt nem online teszem. Pedig többen is mondták, hogy megmutathatnám, mit tudok a világnak… egyébként, Areh Throen életútját megírtam, az érdekelne valakit?
  • Elkezdtem feltölteni az adatlapokat TWDH-ra, de lassan haladok. Estefelé nem merek nekivágni a filmográfiák visszaellenőrzésének, mert volt,h ogy felcseréltem két filmet 😀

  • Alább tudsz üzenetet hagyni.