Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Igazából a karácsonyt mindig is imádtam, még ha mi amolyan egyedi családi módon csináljuk. Bár idén úgy döntöttünk, valamivel normálisabb lesz az ünnep (magam se tudom miért, egyszerűen így lesz jó :D), már várom, mi lesz.

01. Mi a kedvenc karácsonyi filmed?
Télapu, de csakis az első. Az nekem olyan tökéletes. És muszáj idetennem a Karácsonyi lidércnyomást is. Nehogy már Burton bácsi kimaradjon a sorból!

02. Mi a kedvenc karácsonyi színed?
Vörös-arany, zöld-ezüst (dat Griffendél és Mardekár!), de néha szoktam keverni. De a fám az mindig fehér-ezüst-lila. A fekete gömbjeimmel most mást akarok csinálni :3.

03. Karácsonynapján pizsiben maradsz, vagy szeretsz kiöltözni?  
Szenteste a családi vacsora mindig fontos, így olyankor igyekszem csinosan öltözni. Ilyenkor többnyire felveszem vagy a bézs vagy a lila hosszúujjú felsőm, ami még slankít is, egy sima fekete leggingst, és hát az örök zokni. Azért durva lenne a kicsit kinyúlt lábmelegítőmben ülni xD. De volt már, hogy poénból mind pizsamában ültünk le xD.

04. Mit szeretsz csinálni a téli szünetben?
Mit szerettem? Aludni, de azt nagyon. Fent lenni hajnali 1-2-ig, olvasni, tévézni, netezni. Mostanában, hogy nincs szünetem, ritkán vagyok akkora lázadó, hogy még hajnalban is fent legyek (most ez kivételes este). Még iszom a teámat, írunk Vic kolleginával valami ütős fantasykreálmányt, és azon agyalok, hogyan osszam el szépen az anyától kapott fényeimet a falra.

05. Mit kértél karácsonyra?
A hiányzó FTT-imet, de az összest. Meg világbékét. BabyBoyt. Nagyobb fizetést xD.

06. Kedvenc karácsonyi illat?
Mézeskalács, fahéj, meg a rum. A rum az nekem olyan karácsonyi illat.

07. Kedvenc karácsonyi étel?
Szeretem a beiglit, de igazából bármi édest, amit ilyenkor enni lehet. Halászlevet nem szoktunk csinálni (legalábbis már nem 2011 óta). Többnyire tört krumplit csinálunk, valami hússal.

08. Mit fogsz csinálni az ünnepekkor?
Családdal leszek, a barátaimmal leszek, macskázok, sorozatot nézek, edzek, és igyekszem nem arra gondolni, mennyi kalóriát viszek be az ünnepek alatt xD.

09. Cukorpálca vagy mézeskalács?
Mindkettő, de inkább a mézeskalács.

10. Kedvenc karácsonyi dalod?
Nem igazán szeretem a karácsonyi dalokat, így nincs is kedvencem.

11. Mi volt a legkínosabb ajándék, amit kaptál?
Nem kaptam igazából kínos ajándékot, de egy időben gyűlöltem az osztálykarácsonyt, mert mindig büdös dezodorokat kaptam, és persze, sose használtam, hanem csak megköszöntem. Részemről inkább kínos volt az összes osztálykarácsony, mintsem valami fontos ünnep.

12. Kedvenc karácsonyi parfümöd?
A cappuccinos parfümöm az, amit imádok a karácsonyhoz illeszteni. Nagyon kevés van már belőle, így tényleg ritka alkalmakkor használom.

13. Mi számodra a legjobb/legfontosabb a karácsonyban?
A hangulatát imádom, azt, hogy a család ilyenkor nem foglalkozik semmivel. Jókat ehetek, talán a kedvenc filmeimet is megnézhetem, és egy pár órára béke van a világon.

14. Igazi vagy műfenyő?
Nekem fehér műfenyőm van, de majd ha egyszer olyanunk lesz, akkor lesz egy szép igazi fenyőnk is. Hiába finom az illata, ha a macskák miatt kicsit nehéz megoldani az életbentartását :D.

15. Mikor díszíted fel a fát?
A fámat már elsején felállítottam, de majd csak a 21-ei héten fogom elkezdeni apránként felaggatni rá a díszeimet.


Alább tudsz üzenetet hagyni.