Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Immortal Love

Megjelenés: 2015. december 11.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
Jacques és Angelica együtt akartak élni, ámde a lányt megölte az a férfi, akihez hozzá kellett volna mennie. Jacques a börtönbe került, ám két hónap múlva valaki mégis kiengedi börtönéből.

Amanda szemszöge

Oké, jussak ki egy börtönből. Az újság szerint Jacques megölte Angelicát, ami mint tudjuk, lehetetlen egy szerelmestől. Aztán belöktek egy fickót, aki segít kijutni innen. De egyből meghalt, mikor mérgezett vizet adtam neki. Na, nem tudhattam! Jelet kellene adnom a segítőimnek, csak először nehezen találtam bármit is, amivel sikerülhetett volna.

Később kiderült, hogy van egy lány, a legelső feleség, aki végig segít az úton. Ugyanis a gróf megölte őt (gondolom én a vagyonáért), és sorra így tett a többi nővel is, és Angelica a soron következő. Jacques-ot a börtönből a lány nagybátyja, Pierre szabadította ki, mert hallott arról a papírról, amiben Angelica leírta, hogy titokban összeházasodtak. Sajnos a nagybácsi később meghalt, mert a gróf valamilyen sötét mágiával rendelkezik, és mindenkit megöl, aki csak az útjában áll.

A kedvenc részem az, hogy egyes eseményeket, amiknek rosszul sült el a kimenetele, újra lehet csinálni, de ezúttal másképp, és jól. A medált még az első feleség kapta a gróftól, aki így folyamatosan újra és újra meghalt a cellájában.

Később persze kiderül, hogy az összes feleség a kastély körüli temetőben van eltemetve, és csak nők. Semmi férfi. A kastély el van átkozva, és meg kell állítani a grófot! Na, nem mondod?

A kastélyban aztán találtam egy kriptát, ahol mindenre fény derült. A gróf (aki kiköpött Alan Rickman R.I.P.!) vissza akarta hozni az első szerelmét, ezért ölt meg mindenkit. Angelica pedig feláldozta magát inkább, minthogy hozzámenjen, de ezzel pedig összegyűlt a 100 lélek, amit a Halál kért a lányért cserébe. Csakhogy közbeléptem, megakadályoztam, a gróf meghalt, együtt lehetnek végre a túlvilágon. A halál el is vitte magával, én meg visszahoztam Angelicát, lehet boldognak lenni mindenkinek.

A bónuszban azonban valami gebasz még is van: a gróf medáljából egy nő lelke elviszi Jacques lelkét. Kiderült, hogy ezek a nők nem szabadultak fel még, és Angelicán a sor, hogy megmentse ezt a sok lányt és a férjét is. Először az első feleségének kellett bebizonyítanom, hogy a férje nem volt egy szent, és Jacques nem érdemli meg, hogy itt maradjon. A második lány azt hitte, eladta az apja, a harmadik pedig nem értette, miért küldte el az öccsét, miután férjhez ment, a fiú meghalt, és mostanra pedig a bűntudat mardosta a lelkét. De hát nem halt meg a fiú, mert örökbe fogadták, és nem éhezett. A második lány apja pedig üzenetet írt a lányának, hogy ő meg akarta védeni őt, csak hát a gróf megátkozta. A történetet már ismerjük.

Szerintem

Remélem, ezzel a szériával valami csodálatos indult el, mert Angelicáékkal szívesen találkoznék még egy-egy későbbi játékban. Bár úgy érzem, hogy ez a játék egy sorozattá fogja kinőni magát.

Grafika: 09/10 – a karakterábrázolás hagy némi kívánnivalót maga után
Teljesítmény: 10/10 – minden megy ablakos módban is
Történet: 10/10 – remélem, lesz a szériának folytatása, mert oda vagyok érte meg vissza! 


Alább tudsz üzenetet hagyni.