Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások vix kihívása

06. nap: Van valamilyen tapasztalatod drogokkal?

Szerencsére nincs, és nem is akarom, hogy legyen. Anya ott helyben kitagadott volna, ha megtudta volna, ha csak kipróbáltam volna. Nagyon könnyen rájön, ha hazudnak neki, én meg nem vagyok valami jó leplező.

Mivel a cigi és a kávé is ma már legális drognak számít, ezekről könnyebben tudok beszélni. A cigit 12 éves koromban próbáltam ki, és már azonnal köhögnöm kellett tőle. Egyszerűen az ott nekem nem jött be. Nagyon szörnyű íze van a dohánynak, hiába tesznek bele ilyen meg olyan ízadalékot, nekem nem jött be. Egyedül az a szokás maradt meg, hogy az ujjam közé gyakran úgy fogok vékony tárgyakat, mintha cigi lenne, de semmi több.

A kávéra 14 éves korom körül szoktam rá. Nem is a tantárgyak miatt, akkor sem érdekelt annyira a matek-fizika-kémia hármas, hogy kettesnél jobb legyek belőle. Egyszerűen nehezen szoktam meg, hogy korán kellett kelnem, és utaznom kellett. Egyedül az volt csak a baj, hogy utaznom kellett, és sok ember között kellett heringeffektussal élnem minden reggel. A kávé segített mérsékelni, és nem volt olyan vészes. Később persze sokkal többet kezdtem inni, mikor nagyobb dolgozatok vagy témazárók voltak, érettségi alatt pedig gyakran volt, hogy 6 bögrével is megittam, mikor a szóbeli tételeket néztem át. Még mindig van egy kicsi gombóc a torkomban, ha ki kell állnom beszélni, de ez az érettségi óta jelentősen javult.


Alább tudsz üzenetet hagyni.