Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. december. 12.
Forrás: dansemacabre.gp

02. nap: Kedvenc szimbólumok

Nem vagyok nagy szimbólumgyűjtő, de vannak azért kedvenceim:

 • A holdsarló már kb. kisgyerek óta a kedvencem, talán a Sailor Moon miatt is. Azóta sikerült az egyik akkori fogadalmamat megvalósítanom, lett egy fekete macskám. A nyaklánc még várat magára, de ami késik, az nem múlik. Olyan lilás, galaxisost szeretnék, hátha valamikor hazakerül a többiekhez.
 • Az omega bár a legtöbb esetben a véget jelenti, mégis több helyen visszaköszön, pl. a Madness Returnsben Alice végigharcol a saját mentális épsége miatt. Hogy a Lacrimasnál mit jelenthet, nem tudom, majd megkérdezem egyszer Oliékat.
 • Utoljára kell hagynom a heartagramot, amit a testemen nem, de nyakláncként annál gyakrabban tudok hordani. Mégiscsak nekik köszönhetem a fémvérűségem, mégha mostanában nincsenek is pozitív gondolataim Villéhez.
 • Amy Hozzászólások: 0 Kihívások vix kihívása

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


  Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
  Szerkesztő: Amy
  Név: Mysteries of the Night
  Téma: minden, némi bloggal
  Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
  Nyitás blogként: 2010.01.01.
  Flauntra költözés: 2018.02.26.
  Domaines blogolás: 2019.12.13.
  Köszönet: ♥ ♥
  Szolgáltató: Flaunt

  Sorozatok évadok szerint:

  Könyvek értékelések szerint:

  Album értékelések szerint:

  Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
  A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

  A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

  • Themes by: Ninaa
  Mysteries of the Night © Copyright
  2006 - 2020