Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Mystery Tales

Megjelenés: 2015. augusztus 30.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Ellie, a testvérünk meghív minket, hogy találkozzunk vele Alaszkában, mert amúgy is be akar mutatni a vőlegényének. Csakhogy odaérve, a leendő anyósa elrabolja Ellie-t, nekünk pedig meg kell őt menteni az alaszkai vadonban.

Amanda szemszöge

Először is, felszedtem az állam az asztalról. Ilyen ötletes nyitányt, mint a főablakban, én még életemben nem láttam.

A reptéri fogadtatás az elején eszméletlenül tetszett, mintha valóban ott lettem volna a hideg Alaszkában, és tényleg a nővéremért indultam volna. Az anyósról pedig már elsőre megmondtam, hogy valami gáz van vele, de a végén kiderült, hogy csak az anyai szeretet ment túl minden határon.

A hajóval átjutni a jeges vízen számomra unalmas volt, mert mindenféle tengeri lényt kellett vadászni, majd szín és forma alapján összerakni. Enyje már! 😀 Sőt, kellett figurákat gyűjteni, amik kb. semmit sem értek, csak egy mérföldkövet lehet szerezni. Az már jobban tetszett, hogy 11 alaszkai állatról csináljak fotót, mert a főhős könyvekhez készít illusztrációkat.

Még egy állelkapás volt részemről, hogy be lehetett állítani, mennyire havazzon a játékban. Mikor milyen kedvem volt, hol épphogy hullott, hol pedig alig láttam a feladatot, mert bizony oda is bement. Így a nagy forróságban részemről ez egy nagy lehűlést hozott, be is készítettem egy kis kakaót magamnak a nagy hideg mellé.

Végül is, megmentettem a „nővéremet”, igaz, az anyóst nem, de hát ilyenek elő szoktak fordulni.

A bónuszban került sor a végső összecsapásra, a jó és a rossz sámán között, akik amúgy ikreknek születtek… na mindegy. És a három rabságba ejtett lelket is kiszabadíthattam, nem kellett várni hosszú történetszálat, ahogy azt a Redemption Cemetery okozza.

Szerintem

Ez a készítőbrigád valami eszméletlen jó munkát végzett. A bónuszban nem csak egy személyiségtesztet lehet elvégezni, hogy ki lennél a játékban (meglepő módon én a jó sámán lettem :D), és a mérföldkövek közül csak kettőt nem sikerült teljesítenem. Ez azért így hosszabb kihagyás után nem is volt rossz.

Mivel ez a harmadik kiadványa a szériának, vissza fogok menni az előző kettőre is, hogy lássam, ugyanúgy 100 pontos lesz-e a tízből. Talán 2015 játéka is lehetne, de még van előttünk négy hónap, még ne nagyon emeljek 😀

Grafika: 10/10 – csúcs szuper minden
Teljesítmény: 10/10 – minden flottul ment, nem is volt baki
Történet: 10/10 – még több ilyen indiános játékot szeretnék


Alább tudsz üzenetet hagyni.