Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2015. augusztus 20.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Rejtélyes tűzesetek történnek a Stone Spires hotelben, a hegy környékén is, és a detektívet küldi ki a Mystery Trackers, hogy szaglásszon egy kicsit körbe.

Amanda szemszöge

Vicces, ha a hotel tulajdonosa névrokonod. Ez eddig tiszta jó. De aztán kiderült, hogy a hotel eredetileg egy egyetem volt, ámde a kémialaboruk leégett, és utána nem sokkal bezárták. Később Névrokon megvette, és az elhunyt barátja emlékére hotelt csinált belőle. Ámde valami csuklyás fazon is jár a közelben, és Névrokon pedig állandóan a főnix legendájára hivatkozik. Ez eddig tiszta sor, de mi történt a tűzön kívül?

Oh, hát persze! Jó kis szerelmi háromszög! Névrokon tartozik egy fickónak, aki mindenáron olyan gázon dolgozik, ami garantálja a halhatatlanságot. Szegény kiskölyök pedig annyira félt a tűztől, hogy mikor tűz ütött ki az egyetemen, akkor szépen elmenekült egy rejtett szobába, ahol ki tudja, mióta rejtőzik. Ámde ez a fickó szépen felhasználta őt a kísérleteire, mivel a kiskölyöknek mesterfoka van kémiából (emlékezték még Arnoldra a Varázslatos iskolabuszból? Na, őt képzeljétek el ide), Névrokon meg tehetséges hipnotizőr… szóval igen, nem csak szerelmi háromszög is van, de minden, mivel lehet szövetkezni, és kárt tenni emberekben. Ja, és James is itt van, akit én szeretek, de felrugdosom műholdnak, amiért levágatta a haját. Szegény, ő sem tud soha nyaralni.

Végül a hegy tetején megállítottuk ezt az őrültet, ki is szabadítottuk a kémikust, ámde szegény Névrokont megölte ez a barom -.-”. De lebegett felette egy főnix, szóval, ki tudja, lehet, hogy mégis él.

Nem, nem éppen, de mindegy. A bónuszban az előző részben megismert Eternity Hotel egyik elhunytjának szellemét kellett kiszabadítani. Szegény, igencsak átlátszó lett, de azért tudott segíteni. És megmentettem egy csomó ritka állatot is az egyik titkos állatkertben, mielőtt még kísérleteztek volna rajtuk. Én vagyok a nap hőse.

Szerintem

Kezdem unni Elefánték titkos szobáit. Egyszer még jó volt, hogy találjak meg morfokat különböző helyeken, igaz, hogy csak négyszer, de ez részemről nem minősül titkos szobának. A morfok közül sikerült mindet megtalálnom, a szobrok közül is csak egy hiányzott. Nem volt itt semmi szellem, inkább egy őrült ámokfutása, amit még időben sikerült megállítanunk.

Grafika: 10/10 – szokott Elefánt vonal, de kérem vissza James hosszú haját >.<
Teljesítmény: 10/10 – úgy ment, mint az álom
Történet: 10/10 – kicsit szomorú, de kell, hogy történjenek tragédiák, nem lehet minden happy end.


Alább tudsz üzenetet hagyni.