Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások Rosalya kihívása

Lassan sajnos vége a kihívásnak, de egyre nehezebbek. Főleg ez, és a tegnapi téma 😀 De megpróbálom.

01. Bármilyen Tim Burton-film
A mestert nem egyszer említettem már meg, és bár vannak olyan alkotásai, amiknek nem értettem meg az üzeneteit, mindegyikben van valami, amiért egyszerűen nézni kell egy Burton-filmet. Némi fekete humor is van, de a legtöbb elvont személy, akit ismerek, mindegyiknek van egy kedvenc Burton-filmje. És a Nightmare Before Christmas az egy tökéletes film Halloweenkor és karácsonykor :D.

02. Örömapa 1-2
Kb. ez az a film, amit 5-6 éves koromban láttam, és annyira imádtam, hogy hetente nem egyszer néztem meg. Annyira egyszerű, annyira hétköznapi, hogy nem is lehetne ennél egyszerűbb filmet találni. Annie szinkronjától mondjuk felnőtt fejjel már nem tudom elhinni, hogy nincs-e másik állása. De ezt nagyon szeretem.

03. Dracula
Igen, már megint itt egy vámpír, de kapásból kettő. Ugyanis Lugosi Béla és Gary Oldman tették a legmagasabbra a lécet a gróf szerepével, és ezt idáig senkinek sem sikerült megütnie. Nemhogy egy sorozat… -.-” Lugosival az a film a maga fekete-fehér mivoltával klasszikus, az elhintett pár magyar mondattal pedig hungarikum. Gary Oldmant meg hadd ne mutassam be Draculaként :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.