Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások Rosalya kihívása

Folytassuk a kihívást! 🙂 Íme 9 dolog, amit szeretek

01. A cicám & a családom.
2011. júliusában fogadtam örökbe egy kiscicát, a szakmai gyakorlatom után pár nappal. Nagyon sokat vártam rá, mert amióta láttam Lunát a Sailor Moonban, én ott megfogadtam, hogy lesz egy fekete cicám. A családom pedig magától adódó dolog, nem is kommentálnám. Jó együtt tölteni az időt.

02. Metal zene.
Maga a metal, mint műfaj, nagyon tág, több alműfaja is van, és nem sorolnám fel mindet, mert egyrészt, hosszú lenne, mert egy műfajhoz vagy 10 előadót tudok sorolni (2003 óta azért ismerek jó pár nevet :D), másrészt aki tudja, hol keresse, talál listát. Az tuti, hogy nem vagyok „divatrocker”, akkor már évekkel ezelőtt ki kellett volna nőnöm. Nem is szeretem, ha rockernek hívnak. Aki szeretne új zenekart megismerni, kövesse az Amy Loves Metal rovatot ;).

03. A hétköznapitól eltérő sorozatok.
Egyszerűen az olyan sorozatok, amik a debütepizódban nem tudnak megfogni, nem indítanak kérdéseket a fejemben, már akkor félrerakom. Lehet apokalipszis a témája, eltűnt valaki, de alig kapsz infót, hogy miért, hova ment, természetfeletti témával foglalkozik, vagy valahogy köze van a társadalomhoz, ki hogy viselkedik egy adott témában, az tud megfogni. És már ezekből a mondatokból rá lehetett jönni, hogy burkoltan belevettem a The Walking Deadet, a kistesóját, a Feart, a Pretty Little Liarst, a Sleepy Hollow-ot és a Supernaturalt. De ezek csak a listámról pár példa.

04. A szobámat.
Minden itt van, amit az elmúlt években szereztem, és egyszerűen jó nézni őket. Lassan hozzálátok a bútorokat is lecserélni, már rám férne egy kis változtatás is. 😉

05. Az istencsászárkirálynő-vagyok érzést.
Tehát ez egy olyan állapot, amiben minden úgy sikerült, ahogy elterveztem, vagy olyan dolgokat értem el, amikről nem is álmodtam. Ezt az érzést minél többször érzem, annál inkább magabiztosabbnak érzem magam.

06. Elrejtőzni a karaktereim közé.
Rövidebben kifejezve: írni. Amióta az eszemet tudom, valamit mindig írtam, mindig lejegyeztem valamit, amit később felhasználtam. Nem véletlen van annyi karakterem. Talán ezért is van ennyi üres füzetem még, amik mind várják, hogy megtöltsem őket.

07. Vásárolni.
Igazából ez egy rossz szokásom, mert néha olyat is veszek, ami nem szükséges, de mindig felszabadul bennem valami örömteli, és utána egész nap boldog vagyok. Utána pedig jó nézni a gyűjteményem, hogy bővült egy új dologgal.

08. Az őszt.
Őszi gyerekként az ősz a kedvenc évszakom, és egész egyszerűen néha órákat is képes vagyok egy bögre teával ülni az ablakban, és nézni az esőt. Vagy ha napos idő van, kimenni, és gyönyörködni a természetben.

09. Könyvek illata, és könyvespolcok.
Volt szerencsém jelen lenni egy könyv születésénél (még akkor is, ha egy matek volt), és az a finom illat,a mi ott volt, az egyszerűen legendás. És szinte viszketett a tenyerem, hogy belelapozzak. Nagyon jó, kellemes, és ösztönöz arra, hogy megvedd, hogy gyönyörködj benne a polcodon.
És ha már könyvespolc, még azt a két sor könyvemet is imádom nézni, ahogy sorakoznak. Olyan büszke érzés, hogy az enyémek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.