Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/09/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Midnight Calling

Megjelenés: 2015. szeptember 17.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Anabel apja talál egy furcsa feliratokkal teli falat a kastélyban, és egy üvegcsét, ámde ezzel valamit életre is kelt, majd nyoma vész. Anabelnek pedig meg kell találnia az apját.

Amanda szemszöge

Már mikor a kiskönyvben megláttam, hogy itt sellők is lesznek, picit csalódott lettem, hogy nem is vámpíros ez a játék a denevér ellenére.

Végül is egy miniben kiderült, hogy ebben a kastélyban volt varázslat, ámde az örökösnő elhunyt, és évszázadokig a város lakói sem rendelkeztek varázslattal. Azonban Anabel érkezése reményt adott nekik, hogy talán beteljesíti a próféciát, és minden a helyére kerül. Ez eddig szép és jó, de persze, a történet nem lenne érdekes, ha nem kerülnének bele útonállók.

Már mikor megjelent egy kopaszodó manus, ott már tudtam, hogy ő is arra a kulcsra a pályázik, ami nekem is kellett. Így kerültem le a kastélyt környező tóba, mivel két sellő megmentett – innentől kezdve lett érdekes a történet. Kb. a tavalyi év legjobb fantasy sztorijába csöppentem! Részemről az okés dolog, hogy egy sárkányt kell felébreszteni, még akkor is, ha ijesztő meg stb. Ennyi év HOG-ozás után szinte már jobb ébreszteni, mint menekülni előle.

Mire felébresztettem a sárkányt, egy kb. minimális csata után a gonosz pasassal kiszabadítottam Anabel apját, aztán jön a sárkány, hogy nehogy most foglaljuk el a trónt, különben hatalmas katasztrófa következik be. Egy sárkánnyal azért ne húzzunk újat…

A bónuszban eltelik pár hónap. Anabel memóriáját törölte a sárkány, de a barátjáét nem, aki így a jövő királynőjének védelmezőjévé vált. Pár percre nem figyelt rá, és már el is rabolták.

A gonosz férfi csatlósai akarták visszahozni az élő sorába a fickót, de ezt megakadályoztam, így már tényleg csak arra kell várnia Anabelnek, hogy elég idős legyen a trón elfoglalásához.

Szerintem

Részemről ez a játék gyönyörű grafikával van megáldva (mert hát Elefánték), de olyan rövid volt, hogy még egy megszakítással is bőven két óra alatt végigvittem a bónusszal és a titkos szobával együtt. Ami csak azért okoz csalódottságot, mert nem szokott egyik játékuk sem rövid lenni. Bár az összes követelményemnek megfelelt, nem használtam a térképet, és csak kétszer hinteltem, mikor egyik módban sem tudtam egy-egy minit megcsinálni.

Grafika: 10/10 – Elefánték még mindig tudnak alkotni 😀
Teljesítmény: 10/10 – minden úgy ment, mint a karikacsapás
Történet: 10/10 – kíváncsi leszek egy későbbi folytatásban, vajon Anabel trónra kerülésénél is lesz-e valami balhé


Alább tudsz üzenetet hagyni.