Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/09/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews League of Light Mariaglorum

Megjelenés: 2015. szeptember 11.
Fejlesztők: Mariaglorum
Történet:
Néhány ügynökünk eltűnik Stoneville városában, és minket küldenek oda, hogy megtaláljuk őket.

Amanda szemszöge

Már akkor tudtam, hogy nem lesz egy egyszerű menet, mikor valami mágus kővé választotta a léghajó egy részét, és lezuhantam a pajtába. De komolyan!

Hozzákezdve a nyomozáshoz nem is igazából Stoneville a fő helyszínünk, hanem Black Rock. Ez a város ugyanis egy tó közepén helyezkedik el, és az ott élők felfedeztek egy szentélyt, ahol kezdetben egy békés lélek élt. Csakhogy a békés időknek hamar vége szakadt, mikor lélek gonosszá vált, ezzel több ott élőt megölve. A túlélők elmenekültek, a papok pedig bezárták a lelket a börtönébe, és feláldozták az életüket, hogy őrizzék. Csakhogy nemrég egy tudóscsoport érkezett, akik feltörték ezt a védelmet, és az egyikük pont a mi ügynökünk, Roland. Roland pedig a főnök lányának a férje.

A végén az összes pap meghalt sajnos, a főpap pedig még be is szólt, hogy elkövettem azt a hibát, hogy felkeltettem, hogy kiengedtem a lelket stb. Nem baj, hogy segíteni jöttem -.-”.

A lelket is sikerült végül megsemmisítenem, Roland is felszabadult a megszállás alól, szóval, mindenki boldog.

A bónuszban kiderült, hogy van egy kém a ligában, és elég hamar kiderült, ki volt az. Egyetlen kivetnivalóm, hogy a bónusz rövid volt a maga 9 helyszínével. Vagy csak én éreztem rövidnek, mert minden olyan logikusnak tűnt.

Szerintem

Talán ez volt az első olyan játékom, amit maximálisan kiélveztem, és mindent összegyűjtöttem belőle. Minden baglyot megtaláltam, minden figurát megtaláltam, és valamennyi mérföldkő is összegyűlt. És ez csak a Mariaglorumnak köszönhető! Olyan tökéletes ez a játék, hogy az valami eszméletlen. Csak a kis tökfej hiányzott a 2. részből, akit annyira imádtam.

Grafika: 10/10 – olyan gyönyörű minden
Teljesítmény: 10/10 – minden tökéletes
Történet: 10/10 – szeretem ezt a ligát, mindig van valami akció 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.