Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/09/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Hú, ilyet se gondoltam volna, hogy én belátható időn belül ide is hozok egy ilyen címkét… de nem is baj az 😀 Úgy vélem, ide is kellenek ilyen összefoglalók, és hol sem jobb, mint egyből ideírni a híreket. A TWD-s lapon nagyon jól működik már hosszú hónapok óta, remélem, itt blogon is működni fog.

Tehát, frissbázis következik – avagy így érdemes a tematikáimat követni:

» Minden hétfőn új Polyvore-szettet akarok készíteni, egy-egy dalcímet használva ihletadónak. Nos, igen, a fekete szín szerelmesei résen lehetnek :D. Meg lehet oldani a metalos életet a nőies öltözködéssel, és nem kötelező vágtázó halottkémként öltözni hozzá.
» Szerdánként a HOG Review az érdemleges, mert akkor teszek fel egy vagy több játék beszámolóját. Több is van, amit még nem publikáltam, de ezeket majd pótlom.
» Péntekenként lesznek új grafikai elemek, tehát még ma kukkantsatok vissza estig. Tervezek néhány css-kódot hozni.
» Van egy új teszt a blogon, amit a Polyvore-nak köszönhetek, ez pedig a Félelem-teszt. Bárki elviheti, aki szeretné, egyet kérek, hogy mivel SK fordításom, tedd ki a forrást :).
» Még jó múltkorában lefordítottam azokat a metalhead problémákat, amikkel már sokszor szembesültem… na igen, még a magunkfajtának is akadnak bajai :D.
» A Library modulnak egyelőre valami klasszabb nevet akarok választani, de még ötlet nem jött. Lehet meg kellene várnom az új Lacrimas-albumot?


Alább tudsz üzenetet hagyni.