Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. szeptember. 18.
Zene – Powerwolf: Armata Strigoi

Hú, ilyet se gondoltam volna, hogy én belátható időn belül ide is hozok egy ilyen címkét… de nem is baj az :D Úgy vélem, ide is kellenek ilyen összefoglalók, és hol sem jobb, mint egyből ideírni a híreket. A TWD-s lapon nagyon jól működik már hosszú hónapok óta, remélem, itt blogon is működni fog.

Tehát, frissbázis következik – avagy így érdemes a tematikáimat követni:

» Minden hétfőn új Polyvore-szettet akarok készíteni, egy-egy dalcímet használva ihletadónak. Nos, igen, a fekete szín szerelmesei résen lehetnek :D. Meg lehet oldani a metalos életet a nőies öltözködéssel, és nem kötelező vágtázó halottkémként öltözni hozzá.
» Szerdánként a HOG Review az érdemleges, mert akkor teszek fel egy vagy több játék beszámolóját. Több is van, amit még nem publikáltam, de ezeket majd pótlom.
» Péntekenként lesznek új grafikai elemek, tehát még ma kukkantsatok vissza estig. Tervezek néhány css-kódot hozni.
» Van egy új teszt a blogon, amit a Polyvore-nak köszönhetek, ez pedig a Félelem-teszt. Bárki elviheti, aki szeretné, egyet kérek, hogy mivel SK fordításom, tedd ki a forrást :).
» Még jó múltkorában lefordítottam azokat a metalhead problémákat, amikkel már sokszor szembesültem… na igen, még a magunkfajtának is akadnak bajai :D.
» A Library modulnak egyelőre valami klasszabb nevet akarok választani, de még ötlet nem jött. Lehet meg kellene várnom az új Lacrimas-albumot?

Amy Hozzászólások: 0 Updates

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020