Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/09/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Na jó, mondjuk úgy, ez itt nekem amolyan előszülinap, előnévnap, előkarácsony, előminden XD. És ez csak az egyik fele, a többit megkapjátok majd nappal.

  1. IKEA-ban jártam, csomagolót láttam, juhé! Ráadásul le volt akciózva, azért vettem csak… és pechemre, az utolsó a fehér alapon rózsaszín betűs már nem kapható. Pech :(. 300 alatti volt, szóval csak azért van kettő. A fekete pedig az utolsó, ami a pestiben volt.

A fülbevalók pedig itt vannak közelebbről, és sorrendben:

  1. Az egy csellómintás, és igen, lila :-3. Kb. nem is én lennék. Sajnos régen jártam a szoliban (nem én feküdtem be!), és 250 volt. Most na… 
  2. A harmadik társával együtt igen, az egy bagolynak a feje. Mert hát bagoly :D. Szettben volt, a párja valahol a többi ilyen minifülbevalóm között van, és nem tudom már, mi volt mellé X”DD. És szintén 290 volt.
  3. Az előzővel ellentétben ennek ott van mellette a társa, és ránézésre mikrofonnak néz ki, de nem tudom pontosan. Azt hiszem, 390 volt, de már nem tudom, nincs meg a blokk.
  4. És hát macskák… cicám van, és imádom a cicákat. Ő volt 390.

Annyi füzetem van már, pedig nem is járok suliba. Mindkettő kockás, és még érintetlenek! Pedig most előszedtem az összes olyat, amit át kéne modernizálni, de nincs szívem ezekbe… és még mindig nincs meg a jövő évi bullet journalom.


Alább tudsz üzenetet hagyni.