Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/08/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Pontosabban egy álmot kitűztem 18 éves koromban: nekem akkor is lesz egy időszak az életemben, mikor a bőrtónusomhoz megfelelő lila hajjal fogok rohangálni. Nos, nem egészen 30 órája már lila hajam van ^^! 9 éve erről álmodoztam, és mikor hallottam, hogy ez meg lesz valósítva, percekig nem hittem el. Csak akkor tudatosult bennem, mikor a kedvenc olcsó boltomban voltam, és a megfelelő festéket kerestük anyuval.

Szombaton reggel hétkor már fent voltam, éppen böngésztem az állásajánlatokat még kényelmesen ágyban fekve, macskával a hasamon, mama meg így 5 percenként mondogatta, hogy ő már kész van. A kávémat sem ittam még meg, és nem akartam néhány utast megharapni, csak mert agresszív járkáló vagyok… értitek. Szóval, reggel be Tescoba. Még nagyon kevesek voltak reggel háromnegyed nyolckor, simán be tudtunk vásárolni. Még kuponokat is válogattam, hogy mindent megvegyünk, amire van. Sokat tud számítani ilyen 30-40-70-80 forintos mínusz, higgyétek el! Plusz, szinte ingyen vettünk a cicáknak macskaalmot is, mert 900 forintot kaptunk még kuponban. Mennyire királyak vagyunk már? :D;

Tesco után hazajöttünk, lementem az olcsó boltba festéket venni, plusz, kaptam olyan jó balzsamot is, ami tényleg kíméli a fejbőrömet, viszont gyönyörűvé teszi a hajam. Este nekiálltunk fodrászkodni, az enyémet egyelőre csak leblansoltuk. Viszont a blans nagyon kikezdte a fejem, piros volt a fejbőröm. Két perce volt csak a tetejére felkenve, de már szívta a barnát rendesen.

Vasárnap lett kész végül a nagy mű, és el sem hiszem, hogy 9 évet vártam erre a napra, mikor így mehetek az utcára. Egyszerűen tökéletes, és jól érzem magam, hogy ez a szín van a fejemen. A bőrömet sem kezdte ki a festék, nem is hólyagosodott fel. Pedig azt hittem, a blans után nem lesz egy fáklyásmenet a festés. Szóval, boldog vagyok így ^^.


Alább tudsz üzenetet hagyni.