Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/08/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eipix Entertainment HOG Reviews Phantasmat

Megjelenés: 2015. július 10.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Egy írónő éppen a könyve dedikálására tart, így is késésben van. Ámde leomlik a hegyoldal, és a hatalmas kövek elzárják a visszautat, de így Oakville-be kényszerül menni.

Amanda szemszöge

Megint esős játékba botlottam, de jó -.-”. De ez nem is annyira zavaró. Szokott Eipix művet kaptunk, megint sok szellemmel.

A fent is látható nő valami jós, mert előre látta, hogy a 1970-es évek vége felé valami nagy vihar tönkre fogja tenni a világot, és a városukat is. Volt egy nagy fa a főtéren, amit kivágtak, és abból a játékkészítő készített valamit, amit az egyik család kislánya (Grimes, értitek, az egyik nagy a három családból Grimes!)  megkapott, és ezzel indult el Oakville pusztulása. Mindenki ijesztő lett, tele van eltűnt emberekkel a város. Az egyik fickó nem hitte el, hogy a saját papírját tartja a kezében, majd szellem lett, és átgázolt a főhősön.

Az egyetlen segédemet is elrabolták, de a romos házban ki is mentettem. Félre kellett állítani az útból. De az, hogy én itt vagyok, az senkit sem érdekel XD. Az őrült nő pedig el van rejtőzve a szigeten, és hozzá kell jutni, mert miatta szellem mindenki, mert nála lehet az a baba, ami elhozta ezt a pusztulást a városra. Minek kellett kivágni azt a fát mondjuk?

A házba érve aztán közölte ez az őrült, hogy majd a csaj tökéletes hordozója lesz a baba lelkének, mert amúgy is az egy gonosz szellem. Ezt senki sem mondta, hogy azért jön, hogy valami démonnak legyen a porhüvelye. Oké, tiszta Odaát érzésem van. De sikerült legyőznöm végül ezt az izét, még jó, hogy volt nálam olyan amulett, amit a végén hozzávághattam.

A bónuszban aztán ez a démon mégis megszállja a csajt, aki arra készül, hogy a gátat felrobbantva valami rituáléval elárassza a várost (tiszta első rész feeling). Jött valami nyomozó is, aki pont a csaj után nyomozott, mert pszichiátriára került az esett után. De valami hihetetlenül könnyű kirakós után „kiűztem” a démont a csajból, az meg fogta az amulettet, és bevágta a víz mélyére. Szerintem, annak ott nem lesz sokáig nyugta…

Szerintem

Komorság a köbön, pedig napsütétes időben vittem végig, és nyomasztott a hangulat. De csak két morfot nem találtam meg, és most nem volt kedvem feltölteni szuvenírekkel a szobát. Elég volt bőven ebből a helyből.

Grafika: 09/10 – de csak azért, mert nyomasztott
Teljesítmény: 10/10 – minden klafa, nem is lehet más 😀
Történet: 10/10 – csak nem szedi ki valami őrült az amulettet a víz mélyéről…


Alább tudsz üzenetet hagyni.