Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/08/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Mystery Trackers

Megjelenés: 2015. augusztus 9.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Valami lappang Winterpointban, és a detektívet küldik a helyszínre, hogy ennek utánajárjon.

Amanda szemszöge

Már az egy élmény volt, hogy a nagy hó miatt nem tudunk leszállni, és ugorjunk ki a repülőgépből: még egy dolog, amit HOG-os kalandjaim alatt kihúzhatok a listáról.

A laborban aztán kiderült, hogy a kutatócsoport egy barlangban különös élőlényeket fedeztek fel, és ezek elszabadultak a bázison. Valamit nem szabad megszerezniük, egy ősi ereklyét, amit a kutatók mindenképpen meg akarnak vizsgálni. Nekem olyan Mások érzésem volt, mikor láttam egy lényt.

Mire kiszabadítottam a tudósokat a raktárból, és a professzor elmagyarázta, hogy mi is ez a lény valójában, megjelent az egyik, és szépen hipnotizálva a csapatot elvitte magával. Ezek igencsak fejlett lények, amik nem véletlenül élnek az alaszkai hidegben. Nagyon érdeklődnek a fejlett technológia iránt ugyanis, ami bajt jelenthet.

Végül azt mentettem ki eszkimót a fagyból, egy világítótoronyba ragadt manus irányításával bejutottam a barlangba, majd vissza a központba, onnan pedig a toronyba, ahonnan sikerült likvidálnom ezt a lényt, és többen foglyul ejtve pedig repülőre tették. Mondjuk az eszkimó kiskölyök olyan gyanús volt végig, mint a veszett fene. És ha ez a fehér járkáló kiszökik megint? Akkor lesz a játéknak folytatása 😀

A bónuszban vinnénk el a jégembert, mire felbukkan egy másik jégember, és az első helikopter lezuhan. A 2. jégember akarta kiszabadítani a főnökét, ámde ez nem sikerült, és még a világítótornyos fazont is megmentettem.

Szerintem

Jól átéreztem ezt a fagyos légkört, mert tényleg nem volt semmi. A hóesés még fagyasztott is egy kicsit. Többet vártam volna erről a jégember legendáról, nem csak annyit, hogy fokozatosan gyengült az erejük, merthogy egy barlangban éltek. A secret roomban pedig csak a miniket és a keresősöket lehet újrajátszani, de nem azért, hogy megszerezz valamit, hanem csak úgy.

Grafika: 10/10 – Elefánték mikor csináltak rossz dolgot?
Teljesítmény: 10/10 – picit fagyott, de csak a bónuszban egy már pillanatra, mert a hóesés és a tűz nem szerették egymást 😀
Történet: 10/10 – mindig történik valami, és mindig kideríthetem, mi volt az 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.