Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/08/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Csak 11 kérdés, amit a tumblr-ön leekimhoung reblogolt, de én lenyúltam :-3 Nyugodtan töltse ki bárki, de forrást tegyetek pls, mert én fordítottam!

01. Ha a gyilkosság legális lenne, megölnél valakit? Ha igen, kit és hogyan?
Nem lennék képes megtenni, még akkor sem, ha Alice-ben vagy TWD-ben muszáj volt. Egyszerűen nem tudnék túllépni azon, hogy ölhetnék meg egy embert. Nekem ez a kiborító dolog…
Viszont ha eljönne a zombiapokalipszis, tulajdonképpen bármivel. Késsel, karddal, pisztollyal. Azt még nem láttam, mi van akkor, ha savba esik egy járkáló… hé, ha belegondoltok, akkor is meghal az agya!

02. Van olyan dalszöveg, amivel tudsz azonosulni?
Feljönne a Nap, mire annak a végére érnék…

03. Szereted, ha egy zenekart rendesen reklámoznak, vagy maradjanak csak underground körökben?
Megvan ennek is a hátulütője, bár igazából nem nagyon figyelek a reklámozásra, ha a zene még jó. Igen, az mondjuk felbaszott, hogy a Black Veil Bridest agyonsztárolták a tinilapok, pedig én az első lemezüktől ismerem a zenéjüket. Vannak, akiknek jó, vannak, akiknek nem. Egy csomó zenekarnak több reklámot adnék, mert pl. kevesekhez jut el a munkásságuk.

04. Vannak olyan zenekarok, akikről azt kívánod, bárcsak sosem kedvelted volna őket?
A Rasmust tagadom, ahogy illik.

05. Ha visszamehetnél a múltba, melyik korban szeretnél élni?
Viktoriánus London.

06. Mivel hallgatsz zenét?
A gépemen, vagy néha amit öcsém. De az ritka mostanában, mert sajnos sok olyan zenét hallgat, amitől agresszív leszek. És nem, nem metal.

07. Hogyan kezdtél el metalt hallgatni?
Még 2002-ben vettem egyszer egy Popcornt, és volt benne egy HIM-óriásposzter, amit elkértek tőlem. Rá egy évre pedig meghallottam a The Funeral of Hearts c. eposzt a tévében, és szerelmes lettem. Később nem is tudom már, kitől de kölcsönkaptam egy Linkin Park CD-t, szóval felváltva ment a kettő.

08. Mit hallgattál metal előtt?
Hazánk akkori nagy popsztárjait: V-Tech, Fiesta, Groovehouse és társaik. Ejj, de szép nagy fordulatot változott az ízlésem, ugye? És érdekes, ebben a műfajban nem érzem magam rosszul annyira, mint a popzenében. Mai fejjel nézve jobban fájnak a szövegek, mint mondjuk egy My Dying Bride dalé. A legtöbb popdal akkoriban a szerelemről, szerelmi bánatról szólt, itt meg annyi mindent találok, hogy még a lista végére se érhetnék… viking mitológia, sárkányok, lovagok, politikai nézetek, világmegváltás stb. Majd hozok példákat.

09. Egy dolog, amiről azt kívánod, hogy a kedvenc bandád soha ne tette volna?
Ne találkoztak volna Bam Margerával. Annak a pasinak irritál a feje…

10. Kiállnál egy olyan ember mellett, akit szekáltak, még akkor is, hogyha nem is ismered őket?
Nem, mert nem az én dolgom. Igaz, hogy szíven ütne, hogy csak úgy ok nélkül (vagy okkal, ez helyzetfüggő) bántanak valakit, de inkább nem folyok bele.

11. Őszintén válaszolj: élvezted ezt a tesztet?
Persze ^^ Szóval, bárki vigye, aki csak szeretné. A metal szócskát még át is lehet írni, akinek nem az a kedvenc műfaja.


Alább tudsz üzenetet hagyni.