Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/07/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Shadow Wolf Mysteries

Megjelenés: 2014. június 6.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Vérhold van egy dél-franciaországi városka fölött, és farkasok járják az utcákat. Az egyik fiatal lány összefüggésbe hozható-e a vérfarkasokkal, vagy valakit inkább csak fedez?

Amanda szemszöge

Először is: wow. A harmadik rész után álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora technikai újítással fogok találkozni. Már itt megjelent a bizonyítékok gyűjtése, a legtöbb karaktert, aki csak feltűnt, mind nagyítóval kellett átvizsgálnom már első találkozásra, hogy rejtegetnek-e valamit.

Szóval, történet: vérhold lesz, ki van választva valaki, sima farkasok járják az utcákat, ámde két vérfarkas van. Az egyik valóban az, és ő csak a szerelmét védi, a másik pedig egy kegyetlen dolog eredménye. Egy megbolondult doki úgy akart bosszút állni a szomszédasszonyán, hogy ő is csinált magának egy vérfarkast, a kiskutyájából. Nem vicc! A testvéréről úgy tudja, hogy meghalt, a rendőrfőnök pedig elsőnek gyanúsnak tűnt (kijött előttem vérfarkasként a függöny mögül, meg is karmolt, jó hogy!), aztán kiderült, hogy rossz emberre gyanakodtam. A rendőrfőnöknek gyenge a szíve, és megkérte a dokit, hogy ajánljon neki valamit. Azonban túlságosan borsos ára volt, mert hát emberi szervek kellettek hozzá… és az egyik házban még egy közös képük is van! Először azt hittem, apa-fia kapcsolat van köztünk.

Kétszer is összecsap a két farkas egymással, és az emberi vérfarkas (mennyi a valószínűsége, hogy egy kiskutya úgy meg tudjon harapni valakit, hogy eszméletlenül fájjon?) húzza a rövidebbet, de élve marad, és még börtönbe is kerül. Még farkas alakjában ölelgette is a lányt, tehát tuti, hogy szeretők. Én ott már tudtam, hogy ártatlan. Mikor először láttam farkasként mondjuk fogalmam sem volt róla, hogy a börtönben csücsülő manus az, de hát ezért jó ilyenekkel játszani, mindig van valami meglepetés.

A végén a rendőr is megsebesült, gyanítom a szegény kiskutya nagyon gonosz énje miatt, és mikor rájöttem, hogy a doki hol tartja fogva a szomszédasszonyt, és a szerelmét is már addigra, az én oldalamon állt, és így együtt szereztük meg a dicsőséget.

A bónuszban aztán a doki még az elvitele előtt könyörög nekem, hogy találjam meg a húgát, meg különben is, a többi doktor vette rá, hogy tegyen el engem láb alól, azért is hallucináltam mindenhova farkasokat a játék elején, na persze. Már hiteltelen vagy előttem. De mikor megmutattam a levelet a rendőrfőnöknek, még rám fogott fegyvert, hogy mit segítek neki. aztán jött a jó vérfarkas, és ő kapott egy golyót. Már az elején sem voltál ám gyanús, rendőr bácsi, áh…

Ráadásul még a barátnője is megsérült, mert hát ugye meglőtték szegény farkast, és aggódik, hogy most jaj, mi lesz így.

Jelentem, azon határozottan szakadtam, mikor egy kecskét találtam a játékban. TWD-sként jól ismerem Tabithát, úgyhogy elkereszteltem Tabithának :D, és sikerült lefoglalnom, hogy csináljon inkább mást, minthogy körbe-körbe ugrándozik a kövön.

De Leopold (a rendőr bácsi) még szökésben van, és nem engedhetem meg ezt! Végül is, elvileg velünk kellett volna lennie, nem? Ámde kiderült, hogy összejátszottak ezek ketten a dokival, hogy még több pénzhez jussanak, és tudjuk, hogy az emberek mikre nem képesek a pénzért. Végül egy vonatról leszedve kaptam el a nyomorultat, és mindketten mehettek is a börtönbe. A doki testvérét nem találtam meg, a szerelmes pár meg farkasként éli tovább szépen a mindennapjait.

Szerintem

Ez egy méltán csodálatos folytatása a szériának, és talán jót is tettem azzal, hogy a szériát csak idén vettem elő újra. Dinamikus, változatos, és egy percig sem unatkoztam, és szerintem rekordot döntöttem vele, mert két óra alatt végeztem vele.

Grafika: Teljesítmény: 09/10 – már nincs sajnos ablakos mód 🙁
Történet: 10/10 – még szerencse, hogy a farkasok olyanok, mint a vámpírok: köztünk élnek


Alább tudsz üzenetet hagyni.