Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/07/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Múlt héten szót emeltem az Amon Amarth kapcsán, hogy van egy listám, a „Miért is nem hallgattam már előbb?”. Most a másik csapatról hullik le a lepel, az Arch Enemyről, ugyanis ők is olyanok voltak nekem kezdetben, mint az AA, és bár minden tiszteletem Angeláé, 15-16 éves fejjel elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy egy nő olyan szinten hörögjön, mint ő. Persze, azóta felnőttem, és rájöttem, hogy hülye voltam.

Még a War Eternal előtt hallgattam őket, mikor robbant a hír, hogy Angela kilép, és Alissa jön a helyére. Alissa munkásságát én akkor már ismertem a The Agonistnak hála, és rettentően sajnálom is a mai napig, hogy a tiszta hangját nem is fogjuk hallani többet.

Utána persze kíváncsian vártam az új albumot, amit sikerült meg is szereznem, és nem csalódtam. Több ihletet kaptam, mint azt vártam, és bár azt nem a sajátjaimhoz írtam, a fanficek alatt tökéletes vezérszálakat tudok írni 😀

Bár imádom a Khaos Legionst, mégis a War Eternalt emelném most ki, mert az pörög sűrűbben, és arról is a címadót. Valahogy passzol a valódi vezetéknevemhez, és ettől érzem úgy magam, hogy megállnám a helyem a vikingek között is.


Alább tudsz üzenetet hagyni.