Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/06/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dead Reckoning Eipix Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2014. július 12.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Veronica West elhalálozott a születésnapján, és az eset nem tűnik éppen öngyilkosságnak. A szigeten élők a detektívet bízzák meg a bűneset felgöngyölítésére.

Amanda szemszöge

Krimis hangulat uralkodik az esős, borongós szigeten, ami alapból ad egy kis hátteret az atmoszférához. Eipixék rengeteg jó játékot dobtak piacra, a krimis vonalnak pedig ez az elsője, amibe belenéztem.

Mindenki gyanús volt már elsőre, fotó alapján, és voltak meglepő fordulatok is. szegény dokit megölték, pedig őt nem gyanúsítottam. A szobalány csak kleptomániás volt, de a főnökétől sosem lopott, a többiekről ugyanez már nem mondható el. Az ügyvéd egy pénzéhes görény volt, és szűrte a levet az elhunyt unokahúgával. Veronica húga pedig az utolsó jelöltem volt, akit gyanúsítottként emeltem volna ki, így sűrűn pislogtam, mikor kiderült, hogy féltékeny volt. De most emiatt kedvet kaptam előszedni a Sims hármat, és majd én is felhúzok egy álomvityillót az egyik szigetre.

A bónuszban az ellopott nyakláncot kellett megkeresni, mivel annak bizony lába kélt. Mint az összes ilyen játék főszereplője, elmondhatom, hogy rálőttek a karakteremre, szóval ezt is kihúzhatom már a játékos énem „kívánságlistájáról.” Miért nem lepődtem meg, hogy a legcsúnyábbra rajzolt fazon a bűnös, aki nemcsak tárolta, hanem el is lopta ezt az ékszert?

Szerintem

Két részletben vittem végig a játékot, így lehet az is a baj, hogy a bónuszt szinte végigskipeltem. Nem nagyon szeretek gyárban kutakodni, még a szerelős minik beleférnek, de hogy az egész egy gyárban legyen, számomra már sok volt. Nem vonok le pontot azért belőle, de így is a történet, a rajzolás és a karakterek miatt maximális 30 pontos a játék.

Grafika: 10/10 – minden szép és jó
Teljesítmény: 10/10 – úgy fut, mint az álom
Történet: 10/10 – még van két része a szériának, nemsokára őket is megnézem.


Alább tudsz üzenetet hagyni.