Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/06/09
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

A nevüket először 2008-ban ismertem meg, mikor többedmagammal mentünk az akkori bécsi HIM koncertre, és először azt hittem, hogy valami hűdekemény black metal (annak idején nekem még a Cradle is durva volt, nemhogy a Cannibal Corpse…), aztán kellemesen csalódtam, mert hogy ez aaanyira az én zeném, hogy a listám elején vannak.

Bár Roy-jal ismertem meg őket, Tommy volt az, aki miatt igazából rengetegszer beraktam egy-egy Kamelot albumot. A zenei világa egyszerűen fülbemászó, és lehetetlen nem szeretni. Nem is találkoztam még anti-KamNationnel… a szövegek is nagyon értelmesek, egyszerűen hallgattatják magukat. Imádom, hogy vannak vendégelőadók is a lemezen, és már meg sem lep, ha Alissa vendégeskedik valamelyik dalukban. Az új albumon (Haven) már első ránézésre megmondtam, melyikben van, mert semmi infót nem olvastam el az új lemezzel kapcsolatban, vártam, hogy megjelenjen.

Kedvenc album a The Black Halo, kétségkívül, de az újonc Haven is messze tőle. Egy jó erős 9-es nálam a listán, de csak azért, mert rövidnek érzem az albumot.

És akkor itt egy számomra érthetetlen okokból cenzúrázott Kamelot-videó, a March of Mephisto. Annyi durvaság van benne, hogy Shagrath-nak fekete folyadék ömlik ki a szájából… úh, nagyon durva! O.O (feel the irony)

És imádkozom, hogy legalább az egyik bulijukra eljuthassak (lesznek Pesten is, két nappal később MoR-on is), de fogalmam sincs, hogy jutok el az utóbbira…


Alább tudsz üzenetet hagyni.