Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. június. 09.
Zene – Kamleot: March of Mephisto (feat. Shagrath)

A nevüket először 2008-ban ismertem meg, mikor többedmagammal mentünk az akkori bécsi HIM koncertre, és először azt hittem, hogy valami hűdekemény black metal (annak idején nekem még a Cradle is durva volt, nemhogy a Cannibal Corpse…), aztán kellemesen csalódtam, mert hogy ez aaanyira az én zeném, hogy a listám elején vannak.

Bár Roy-jal ismertem meg őket, Tommy volt az, aki miatt igazából rengetegszer beraktam egy-egy Kamelot albumot. A zenei világa egyszerűen fülbemászó, és lehetetlen nem szeretni. Nem is találkoztam még anti-KamNationnel… a szövegek is nagyon értelmesek, egyszerűen hallgattatják magukat. Imádom, hogy vannak vendégelőadók is a lemezen, és már meg sem lep, ha Alissa vendégeskedik valamelyik dalukban. Az új albumon (Haven) már első ránézésre megmondtam, melyikben van, mert semmi infót nem olvastam el az új lemezzel kapcsolatban, vártam, hogy megjelenjen.

Kedvenc album a The Black Halo, kétségkívül, de az újonc Haven is messze tőle. Egy jó erős 9-es nálam a listán, de csak azért, mert rövidnek érzem az albumot.

És akkor itt egy számomra érthetetlen okokból cenzúrázott Kamelot-videó, a March of Mephisto. Annyi durvaság van benne, hogy Shagrath-nak fekete folyadék ömlik ki a szájából… úh, nagyon durva! O.O (feel the irony)

És imádkozom, hogy legalább az egyik bulijukra eljuthassak (lesznek Pesten is, két nappal később MoR-on is), de fogalmam sincs, hogy jutok el az utóbbira…

Amy Hozzászólások: 0 Amy Loves Metal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020