Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/06/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Holy Merlin, mennyi is volt… 2004, igen. Mikor megtudtam, hogy a Bittersweet c. dalban Ville is énekelni fog, akkor figyeltem fel rájuk, bár a nevük nem volt már akkor sem ismeretlen, mivel már nagyon is szerettem a Somewhere Around Nothing c. dalukat, de térjünk vissza a Bittersweet-hez. A klipet szeretem, a dalt már kevésbé… Lauri hangja elnyomja Villéét, bár azt aktívabb Rasmusos koromban nem vallottam volna be.

Koncerten sajnos nem voltam még, és ahogy néztem a nyári fesztiváljaimat, nem lesz lehetőségem hallani őket élőben, viszont őrzök egy DVD-t tőlük, a Live-ot, amit még tök akciósan szereztem évekkel ezelőtt a Media Marktban. Már ott éreztem, hogy ez a csapat élőben is tud szólni, nemcsak CD minőségben :D.

Kedvenc album és dal… igazából egy bónusz dal a kedvencem a Reflections albumról, méghozzá a Leave Me Alone. Olyan klassz, olyan tökéletes, hogy állandóan libabőrös vagyok tőle.

Kedvenc album a 7th Symphony, és nem a hetes miatt… :D. Egyszerűen abban valahogy az összes Apo benne van az elmúlt hat lemezből, amiért én a legjobb 10-be sorolom ezt a zenekart.


Alább tudsz üzenetet hagyni.