Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. május. 27.
Sorozat – Három jóbarát és Jerry

Tegnap hazakerült végre a szobabiciklink *-*! Ma pedig bele is építettem az edzésembe.

Igazából eredetileg felezni akartam az egész szériát (vagyis csak az első kört végigcsinálni, utána csak az egyik dalra taposni), de aztán meggondoltam magam :D, és rendesen végigcsináltam mind a két kört, és a taposás helyett beraktam egy állva biciklizést a Night Witches c. nagyszerű opusra. Amilyen üteme van, kitartásra ösztönöz, és a 3 és fél perces dal alatt mindössze kétszer álltam csak meg. És ezért baromira büszke vagyok magamra!

Ráadásul a mérleg még mindig ugyanannyit mutatott, mint a múlt héten, szóval volt valami előnye is a gyomorrontásnak, tartósan lent maradtam abban a határban, amit eredetileg el akartam érni először. A következő 10-es a célom jelenleg, és odáig még nyolc kilót kell leadnom… Eredetileg úgy akartam, hogy egyik nap rendes edzés, másik nap meg tekerek, de akkor meg csak deréktól lefelé mozgatom át magam két epizódon keresztül, és annak meg nem látom értelmét, mikor az egész testem formálása a tét… vagy csinálok pár félfekvőt, ha már a lábaim kezdik feladni magukat, nem tudom :/.

Amy Hozzászólások: 0 My Fit Diary

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020