Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/05/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive Haunted Legends HOG Reviews

Megjelenés: 2015. május 8.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Egy nappal Roberto és Lucia esküvője előtt rejtélyes alakok támadnak a párra, különös transzba ejtve Robertot. Az emberek azt hiszik, meghalt, és Lucia a bűnös, éjfélkor a téren akarják nyilvánosan kivégezni, nekünk pedig ezt kell megakadályoznunk.

Amanda szemszöge

Vallásos megnyilvánulásom következik: uram. atyám. Ez valami szenzációs! Ilyen elsőre bonyolult, de a vége felé már könnyű történetet a Chimeras: Tune of Revenge óta nem láttam.

Mire nagyjából rájövök, hogy ez az egész felhajtás a gonosz kobold miatt van, aki a Bölcsek kövét keresi (látod Perselus, Dumbledore nem rejtette el normálisan), addigra kivégzik Luciát, Roberto nincs meg, a Galamb Testvériség (XD) áll minden mögött. A végére kiderült ugyan, hogy Luciát vissza lehet hozni a halálból. Egy először ijesztő szellem néni jön mindig vissza, hogy az Igazság fonalait keresi, amiből meg lehet tudni az egész történet hátterét, és négy ilyen fonalat kell megkeresni.

Kell galambokat is gyűjtögetni, szám szerint 14-et, de nincsenek annyira eldugva, inkább a szokásos achievement-ek a lényegek, nekem most csak három nem sikerült.

A bónuszban a gonosz kobold elrabolja a friss házas Luciát, mert milyen poén is az, és persze tőlem kell neki valami (így jár az, aki egy varázslóiskola feje…). Most senki sem halott, és arra a rejtélyes csuklyásra sem derül fény, kicsoda valójában. Én a gonosz koboldra tippelnék, erősítsen vagy cáfoljon meg valaki.

Szerintem:

A hintre nincs szükség, viszont nagy-nagy puszi az interaktív térképért, mert amióta beletették, azóta csak azt használom gyors utazáshoz. Meg legalább le tudom ellenőrizni, hol van feladat, hol nincs. Nem mindegyik mini nehéz, sőt, lehet kapcsolni könnyű és nehéz mód között is, és itt is van végre custom mode, ahol akár saját beállítások szerint lehet játszani. Még ha a legrövidebb változatot is választjuk, nem kell mindig hint vagy skip. Vagy csak én vagyok már túl gyakorlott.

Grafika: 10/10 – mintha az ERS összefogott volna az Elephant Gamesszel
Teljesítmény: 09/10 – az intró alatt szaggatott a videó
Történet: 10/10 – „még, még, még, ennyi nem elég”


Alább tudsz üzenetet hagyni.