Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. május. 08.

Megjelenés: 2015. április 25.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy híres tudós felfogad minket, hogy 100 ezer dollárért cserébe védjük meg, míg beszédet mond az embereknek. Ezzel nincs baj, amíg nem akarják őt megölni.

Amanda szemszöge

Még most sem tudom, hogy mit mondjak erről, de most úgy őszintén. Nagyon morbid, és nagyon sötét, és nagyon emlékeztet a Dorian Gray szindrómára, amit szintén nemrég vittem végig.

Üldöz egy dühös szellem, akkor a hotel fogságba ejt, és nincs itt a másik kedvenc jóképű nyomozóm sem >.< A történet ráadásul folyton riogat, hol leesik egy bábú, hol pedig hozzánk akarnak vágni egy baltát.

A történetből végül is kiderült, hogy az egyik páciens meghalt attól a vakcinától, amit elvileg azért adtak be neki, hogy ne a rák ölje meg. A testvére meg akarja ölni a tudóst, és akkor már minket is, mert mi az, hogy a védelmére kelünk. A hotel nem áll sok helyszínből, de rengeteget kell szöszölni, hogy tovább léphessek.

A bónuszban magát a meghalt pácienst kell elkísérni az útjára, ahogy bemegy a hotelbe a vakcináért. Az ágyában volt egy olyan gyönyörű kiscica, és hogy fájt a szívem otthagyni a gyönyörűségemet.

Szerintem

Személy szerint fárasztónak találom a sok szerszámot, és orvosi dolgot, így ez a része a szériának kicsit egynek jó lett sztorinak volt elegendő. A történet tetszik, de szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Grafika: 10/10 – azzal nincs probléma :D
Teljesítmény: 10/10 – semmi baj sem volt
Történet: 08/10 – csak ez a rengeteg szerszám…

Amy Hozzászólások: 0 Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020