Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/05/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games Haunted Hotel HOG Reviews

Megjelenés: 2015. április 25.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy híres tudós felfogad minket, hogy 100 ezer dollárért cserébe védjük meg, míg beszédet mond az embereknek. Ezzel nincs baj, amíg nem akarják őt megölni.

Amanda szemszöge

Még most sem tudom, hogy mit mondjak erről, de most úgy őszintén. Nagyon morbid, és nagyon sötét, és nagyon emlékeztet a Dorian Gray szindrómára, amit szintén nemrég vittem végig.

Üldöz egy dühös szellem, akkor a hotel fogságba ejt, és nincs itt a másik kedvenc jóképű nyomozóm sem >.< A történet ráadásul folyton riogat, hol leesik egy bábú, hol pedig hozzánk akarnak vágni egy baltát.

A történetből végül is kiderült, hogy az egyik páciens meghalt attól a vakcinától, amit elvileg azért adtak be neki, hogy ne a rák ölje meg. A testvére meg akarja ölni a tudóst, és akkor már minket is, mert mi az, hogy a védelmére kelünk. A hotel nem áll sok helyszínből, de rengeteget kell szöszölni, hogy tovább léphessek.

A bónuszban magát a meghalt pácienst kell elkísérni az útjára, ahogy bemegy a hotelbe a vakcináért. Az ágyában volt egy olyan gyönyörű kiscica, és hogy fájt a szívem otthagyni a gyönyörűségemet.

Szerintem

Személy szerint fárasztónak találom a sok szerszámot, és orvosi dolgot, így ez a része a szériának kicsit egynek jó lett sztorinak volt elegendő. A történet tetszik, de szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Grafika: 10/10 – azzal nincs probléma 😀
Teljesítmény: 10/10 – semmi baj sem volt
Történet: 08/10 – csak ez a rengeteg szerszám…


Alább tudsz üzenetet hagyni.