Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/04/15
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Ha azt mondom Hollandia, akkor mindenkinek a tulipánok, és a sajtok jutnak eszükbe. Nekem az Epica. Nem csak a WT egy baromi jó csapat odakintről, hajaj 😀 Ha tovább olvastok, mutatok én még nektek egy párat.

Az Epica az egyetlen olyan csapat a mai napig, aminek egyetlen egy videóját láttam, azt is 2 éven belül. Valahogy olyan jó együtt a zene, hogy nem érzem szükségesnek azt, hogy lássak egy videót hozzá, mert a fejemben tökéletesen létezik. Epicára is lehet ám írni, próbáljátok csak ki :D. A The Quantum Enigma lett szerintem az egyik legütősebb lemezük, talán még jobb is, mint 2012-es Requiem for the Indifferent (*reméli, nem ölik meg a hardcore Epicások ezért*).

Simone az a fajta nő, akit példaképként kellene tisztelni. Kevés olyan énekesnő van, aki nem fél a csajosabbik oldalát megmutatni csak azért, mert ő egy metal bandában énekel. Mostanában ő az egyik legnagyobb inspirátorom, igaz, a sminktippjeit nem alkalmazom, mivel nincs mivel (még), de ami késik, nem múlik. Szerintem csodálatos hangja van, több duettet kellene készíteniük. Ha csinálnék egy Epica best of listát, az a dal Tony Kakkoval biztos rajta lenne. Simone hangja csodálatos, gyönyörű, ugyanakkor erős és figyelemfelkeltő.


Alább tudsz üzenetet hagyni.