Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2015. április. 15.
Zene – Epica: Victim of Contingency

Ha azt mondom Hollandia, akkor mindenkinek a tulipánok, és a sajtok jutnak eszükbe. Nekem az Epica. Nem csak a WT egy baromi jó csapat odakintről, hajaj :D Ha tovább olvastok, mutatok én még nektek egy párat.

Az Epica az egyetlen olyan csapat a mai napig, aminek egyetlen egy videóját láttam, azt is 2 éven belül. Valahogy olyan jó együtt a zene, hogy nem érzem szükségesnek azt, hogy lássak egy videót hozzá, mert a fejemben tökéletesen létezik. Epicára is lehet ám írni, próbáljátok csak ki :D. A The Quantum Enigma lett szerintem az egyik legütősebb lemezük, talán még jobb is, mint 2012-es Requiem for the Indifferent (*reméli, nem ölik meg a hardcore Epicások ezért*).

Simone az a fajta nő, akit példaképként kellene tisztelni. Kevés olyan énekesnő van, aki nem fél a csajosabbik oldalát megmutatni csak azért, mert ő egy metal bandában énekel. Mostanában ő az egyik legnagyobb inspirátorom, igaz, a sminktippjeit nem alkalmazom, mivel nincs mivel (még), de ami késik, nem múlik. Szerintem csodálatos hangja van, több duettet kellene készíteniük. Ha csinálnék egy Epica best of listát, az a dal Tony Kakkoval biztos rajta lenne. Simone hangja csodálatos, gyönyörű, ugyanakkor erős és figyelemfelkeltő.

Amy Hozzászólások: 0 Amy Loves Metal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020