Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/04/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Pislantson egyet az, aki meglepődött, hogy én hallgatom őket. Az első komolyabb black metal bandám volt, és mai napig az elsők is, akiket ebbe a műfajba sorolok (és csúnyán nézek azokra, akik legothmetálozzák, mert ez olyan nem goth, minthogy én nem vagyok tüctücös…).

Igazából nem tudom pontosan datálni, hogy én mikor estem szerelembe velük, de úgy 2006 környékére csatolnám, mikor elkezdtem dolgozni a Vampires of Eden nevű történetemen. Akkoriban csapnivaló volt mind nyelvtanilag, mind stilisztikailag (szakmailag meg aztán pláne). Betettem a Midian c. korongot, ami számomra igencsak kedves a mai napig, és észre sem vettem, hogy véget ért a lemez, annyira nekiindultak az ujjaim a pötyögésnek. Van valami a zenéjükben, ami magához láncol, és bár én is a fejem fogom néhány gyengébb album után, fel tudok mutatni erősebb alkotásokat is (bár ki az, aki halott gyenge black metalt :D…)

Talán még nem érkezett meg az idő, hogy én elmenjek egy CoF koncertre, de a lemezeik alapján kezdek kíváncsi lenni rájuk. Hátha nemsokára több lehetőségem lesz egy CoF koncertre (:.


Alább tudsz üzenetet hagyni.