Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/03/20
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Daily Magic Productions Dark Dimensions HOG Reviews

Megjelenés: 2011. május 1.
Fejlesztők: Daily Magic Productions
Történet:
Silvertown rejtélyes módon eltűnt a ködben a 19. században, és 100 év után ismét előkerült. Megannyi titkot őriz a város, többet között egy gyilkosságot is.

Amanda szemszöge

Ez volt az a játék, aminek 2 éve nem értem a végére, mert egy fagyást követően úgy kidobott a játékból, hogy az egész gépemet vitte magával… így egy minimális félelemmel ültem neki.

A történet kicsit hátborzongató, de szó szerint. A ködtől mindig kicsit borongósabb leszek, hátha még hó is van hozzá, akkor tuti.

Történet szerint James veszedelmesen szerette Lilliant, de a lány máshoz készült férjhez menni. Ámde az esküvője előtti éjszakán megölték, ezzel egy időben pedig a köd felzabálta a várost. Azonban mégis egy ártatlan járókelő előtt megjelenik a város, és lehetőség is adódik a dolgok végére járni.

Mivel alig látni valakit – konkrétan senkit – a szellemvárosban járva egy minimális félelemérzet ült végig rajtam. A helyszínek gyönyörűek, a köd is sejtelmesen körbelengi a várost, így alapozva meg a hangulatot. Ahogy tettem-vettem, egyre jobban felgöngyölődött az ügy. James sosem tudta volna megölni Lilliant, hiába ostromolta halhatatlan szerelmével. De akkor mégis ki tette? És hova tűnt a teste?

A választ a vége felé és a bónuszban tudhatjuk meg. Miután sikerült lejutnom a legnagyobb vízköpő alatti járatba, kiderült, hogy a hajdani bánya fut a város alatt, és bizony Lillian sírja alatt is. valaki tehát elvitte a testét. A doki házában van egy rejtett szoba, ahol kiderült, hogy a doktor volt a tettes. Szegény szerencsétlen meg akarta menteni a feleségét, ámde a kezei között halt meg. Az egész város azt hitte, megölte. A doki elkeseredettségében pedig a fekete mágiához fordult, aminek tudjuk az eredményét.

A bónuszban meg kellett keresni azt a helyet, ahol a doki kitanulta ezt a mágiát, és ezzel rontást hozott a városra, és megölt mindenkit vele. A gorgót látván már azt hittem, életre kell kelteni, és megküzdeni vele, de erre csak egy fantomkígyót kaptam. Jegyezzük meg, a fantomkígyót meg lehet ölni bármilyen méreggel.

Szerintem

Arra nem jöttem rá, hogy hol van Lillian holtteste, és hogyan jutott a doki a fekete mágiás könyvhöz. De azt tuti, hogy „neki köszönhetően” elindult a széria, amiért nagy-nagy puszi a készítőknek. Van még négy rész ezt követően, hátha a kérdéseimre választ kapok.

Grafika: 10/10 – ablakos módban tökéletesen futott, teljes képernyős méretben elpixelesedett
Teljesítmény: 10/10
Történet: 10/10 – szívszaggatóan szomorú, de pont ezért tetszik


Alább tudsz üzenetet hagyni.