Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/03/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Daily Magic Productions Dark Dimensions HOG Reviews

Megjelenés: 2013. június 2.
Fejlesztők: Daily Magic Productions
Történet:
Egy kisvárost elpusztított a vulkán. A bányász lánya azonban meg akarta akadályozni a bányászatot, mert egy sötét erő munkálkodott a környéken.

Amanda szemszöge

Már eleve az, hogy egy az isten háta mögötti városba kell menni, ahol nyomozni kell, már az felér egy kalanddal, mert ilyen területen kevesen laknak, és már azért is megéri benézni.

Fekete köd kíséri utunk, és mindenáron hátráltatni akarok. Pluszban, hamu hull az égből, megadva ezzel a pompeii-i események hangulatát. A szellemlány, Audrey segít eljutni ahhoz az oltárhoz, ahol meg lehet törni az átkot. Ez ismerős lehet az előző részekből. Az oltárhoz tartozó könyv elpusztítása ugyanis mindig megold mindent.

15 arany állatfigurát kellett volna összegyűjteni, nekem csak 14 sikerült, még az oltár előtt elhagytam egyet, de sebaj. Nem arra figyeltem.

A bónuszban azonban meg kell találni Audrey anyját, és egy levelet átadni neki. Azzal az idős hölggyel, akivel találkoztam, nem esett le elsőre, hogy ő az anyja, így a vége előtt 5 percig csak ültem a levelével, hogy akkor most hova vigyem?

De viszont, ennél több bónusz nem volt, és hiába pusztítottam el végleg a várost tönkretevő sötét erőt, nem nézhettem tovább körbe.

Szerintem

Harmadik részként egész jó volt, bár hosszabb játékmenetre számítottam. A karakterek nagyon élethűek, majdnem élőszereplősre mondtam őket, de ez nem baj.

Grafika: 10/10
Teljesítmény: 10/10
Történet: 10/10 – vajon lesz olyan, hogy kiderül, ki áll a sötét dimenziók uralma fölött?


Alább tudsz üzenetet hagyni.