Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/03/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Absolutist HOG Reviews

Megjelenés: 2014. szeptember 26.
Fejlesztők: Absolutist Ltd.
Történet:
Húgunkat, Rose-t elrabolják, pont aznap, mikor egy levél érkezik tőle, hogy látogassuk meg őt Szlovákiában.

Amanda szemszöge

Báthory Erzsébetről nem egy témakör foglalkozik, és mindig akad valami játék, amiben hozzátesznek vagy elvesznek a róla kialakult mondából. Ezen játék az is-is kategória győztese. Senki se várjon vámpírokat, boszorkányságot viszont annál is többet.

Megérkezvén a faluba, aminek kvázi semmi részét nem használjuk. A rendőrség itt sem csinál semmit, mindig jön egy detektív, aki foglalkozik a dolgokkal, vagy egy hozzátartozó. A múzeum hasznosabb volt mellette. Valamint a cuki kereskedő bácsi.

Számomra kicsit negatívum volt, hogy gyűjtögetni kellett pénzt. Legalább 100-120 aranyérmét érdemes összegyűjteni, és megvenni mindent a kereskedőtől, mikor van lehetőség, legalább oda nem kell visszamenni. Ami maradt, abból pedig hinteket lehet vásárolni.

Rose a 13. és egyben az utolsó áldozata annak a rituálénak, ami miatt Báthory fiatal maradhat, de ezt is százévente végzik el. Báthorynak egy idős boszorkány segített ezzel a rituáléval, de mikor a banya meghalt, a lelke kettészakadt. A jó részét száműzte, a rossz pedig a vajákos asszony testébe költözött. Gyanúsnak elég gyanús volt már így is, mikor a hídon átkelve a szelleme megtámadott, és egy varjú tolla maradt hátra, és láss csodát, a varjú pont véletlenül a vajákos háza előtt ücsörgött a póznán…

És a vajákos egyben Báthory is, akit még időben akadályoztam meg, hogy Rose-zal valami történjen.

Szerintem

A történet egyszerű, de elviseltem volna egy bónuszt, mert így rövid. Egy tapasztalt játékos is három órán belül végigviszi. De ez ne befolyásoljon, mert szerintem ettől még jó. A pénzkeresést nem érdemes sűrűn ismételni, mert tulajdonképpen elég a fent említett mennyiség.

Grafika: 10/10 – kicsit képregényes hatást keltett
Teljesítmény: 10/10 – nem szaggatott
Történet: 08/10 – nincs bónusz, nem tudni, mi történt Rose-zal, mert láthatóan most benne van Báthory gonosz énje… remélem, lesz folytatás.


Alább tudsz üzenetet hagyni.