Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/02/06
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Shadow Wolf Mysteries

Megjelenés: 2012. október 19.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Veronica azért költözött Párizsba, hogy a vőlegényével lehessen, akivel nemsokára összeházasodnak. Az esküvő előtti estén azonban egy vérfarkas közelítette meg a menyasszonyt.

Amanda szemszöge

Mindig is imádtam ezt a szériát. A kalapos férfi előbb még vérfarkasként leugrándozott a lépcsőkön, az ablakban tökéletesen látszik, hogy visszaalakul emberré, majd kisétál az Eiffel-torony irányába. Szeretem az ilyen ötletes belépőket :D.

Mint kiderült, a farkas már 10 évvel ezelőtt is ártani akart nekik, csak akkor még kicsik lehettek. Most pedig bosszút akar állni. Az egész pályán rémisztget a farkas, hol az árnyékból, hol előttem állva, de ami a legjobban meglepett, hogy képes volt farkas formában beszélni! Egy hiányzott, hogy nem tudom, hogy ez a férfi hogyan lett vámpír, és miért lett ellensége a jegyeseknek.

Szerencsére itt is ezüsttel lehet ártani nekik, de azt is mire megtaláltam… itt-ott több rejtett utalás van az ERS többi játékára, érdemes nyitott szemmel járni ;).

A francia zene pedig tényleg olyan érzést adott, mintha tényleg Párizsban jártam volna.

A bónuszból kiderült, hogy bár megöltem a gonosz farkast, a vőlegényt megharapta, és a farkas átok igencsak megnehezíti az életét. Itt viszont már csak egyszer láttam, akkor is csak akkor, mikor már összeszereztem minden hozzávalót az ellenszerhez, és összeraktam a patikában.

Szerintem

Igazából a történetet már ismertem, mert egyszer már végigjátszottam, csak akkor még nem gondoltam arra, hogy írjak róla a blogomba. Ezért gyakorlatilag kevés újjal találkoztam. Az biztos, hogy a negyedik, és immáron az ötödik rész teljesen új számomra.

Itt még nincsenek mérföldkövek, a képernyő itt is azokhoz igazodik, akiknek nincs laptopja. Részemről ennyi tökéletes elég.

Grafika: 10/10 – szeretem az ERS grafikáit, kapásból megmondom, hogy ők csinálták-e
Teljesítmény: 10/10 – ablakos mód, teljes képernyő nélkül, tehát tökéletes.
Történet: 10/10 – valahol van leírás, hogy kötődnek egymáshoz a vérfarkasok?


Alább tudsz üzenetet hagyni.