Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/02/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Pont gondolkoztam, vajon mikor fogok jubileumot ünnepelni Magyarország egyik nagy metalcsapatával, a Depresszióval. És nemsokára elérkezik ez a pillanat. Napot pontosan mondani nem tudok, de annyi biztos, hogy én 2004 óta ismerem a zenekart.

Azonban sajnos az első Depresszió koncertem nagyon soká jött el, amiért szidtam is magam eleget, ne aggódjatok. Volt még anno Maglódon egy ingyenfeszt, oda mentünk le akkori koncertes ismerősömmel. A számlista valahol meg is van még egy lejátszási listában, amit most így utólag be is rakok:

Depresszió, Maglód, 2010. augusztus 8.

» 01. Ma éjjel
» 02. Itt benn
» 03. Kezdjük el!
» 04. A mi forradalmunk
» 05. Rajtad áll
» 06. Sokkold a rendszert!
» 07. Adj még (édes álmokat)
» 08. Néha
» 09. Nem akarok elszakadni
» 10. Ha mennem kell
» 11. Nincs jobb kor
» 12. Tűzön és vízen át
» 13. Az én játékszabályom
» 14. Égi jel
» 15. Itt az én időm
» 16. Lásd (amit neked szántak)!
» 17. Hagyjatok bízni!

El sem hittem, hogy két kedvenc dalom volt élőben, és áhw <3. Volt szerencsém találkozni utána a fiúkkal, fotókat is csináltunk, csak egyedül Sodát nem értem utol, de ami késik nem múlik, annak eljön az ideje ;).

Aztán valahogy teltek az évek, hallgattam itthon, de nem jártam koncertekre. Pedig a Depi istentelenül jó bulikat nyom, nem egy beszámolót írtam már ide a blogba is. Aztán valami történt, mintha a srácok felszálltak volna arra a bizonyos légkörbe, és a rajongókat nem is vennék észre. Én nem. Idén számíthatunk egy zsírúj albumra, akkor az Eurovízión is hátha ők képviselnek minket. Bármit is mondanak róluk (nem ez az első dolog, amit negatívumként hallok a bandáról), én büszke vagyok rájuk, hogy ennyi év után is mindig tudnak újat mutatni, figyelnek arra, mi mit akarunk élőben hallani, és a többi.

Zárszóként, ha szerintetek is van esélyünk kijutni Eurovíziósra, akkor mindenképpen szavazzatok rájuk! Vannak kedvencek a nem-metal rétegből is, de bakker, ha már van egy fajtámbeli, akkor a fajtámbelire voksolok. Hajrá Depi!!!


Alább tudsz üzenetet hagyni.