Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/02/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Nos, az Erőfarkas nevezetű ötösfogat nemrég volt kis hazánkban, amiről sajnos lemaradtam, de ami késik, nem múlik.

Tehát, Powerwolf. Van szerencsém jó pár zenekart ismerni a power metal köreiből, így tök véletlen jutottam el hozzájuk. Őket is öcsémnek köszönhetem, mikor meghallgatta a We Drink Your Blood c. dalt.

Komolyan, én ott beleestem.

A refrén napokig a fülemben volt, aztán rossz szokásomként ismétlőre raktam, amíg már a konyhában is tudtam dúdolni a kávéfőzés közben. Később rájöttem, hogy nem csak a WDYB k…a jó dal, hanem ugyanerről a lemezről a Dead Boys Don’t Cry, a korábbiakról a Werewolves of Armenia, a Vampires Don’t Die, de abszolút power metal himnusz lehetne a Resurrection by Erection. Jó, ez nem olyan himnusznak értendő, de azért na… olyan vicces, és poénos, és jól lehet rá hajat rázni.

Bár nem először járnak nálunk, remélem, a jövőben visszatérnek még hozzánk a Wisdom meghívása nélkül is, mert akkor garantáltan ott a helyem. Hátha találok olyanokat, akik eljönnek velem.

És az első dal, amivel a lemeztáramba költöztek, és büszkén képviseltetik magukat Németországból a második helyen. És akkor szépen megtanítok Attilának még pár mondatot magyarul…


Alább tudsz üzenetet hagyni.