Főoldal Amy Regények Extrák Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/01/02
Zene – Sabaton: Twilight of the Thunder God (Amon Amarth cover)
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Blog

Új év van, és persze ilyenkor mindig mindenki tele van tervekkel ötletekkel. Nekem idáig minden tervem úgy tavasszal dugába dőlt, de ennek most ideje véget vetnem. Csinálok nemsokára egy normális időbeosztást, amibe bele kell egy edzést is ütemeznem.

Most elég motivált vagyok. Nem csak a két ruha miatt, ami már hetek óta ki van akasztva, hogy szem előtt legyenek, hanem azért is, mert olvastam, hogy egy férfi egy év alatt nemhogy csak leszokott a dohányzásról, de még fogyott 53 kilót is! Óriási respect annak a tagnak! Ha neki sikerült, nekem is fog.

A célom 30 kg leadása. Van miből hova fogyni sajnos, és most, hogy mindennel tisztában vagyok, akkor meg is valósítom. Az endokrinológus meg a két évvel engem ne sokkoljon. Ennek még idén sikerülnie kell. De most úgy komolyan már. Elterveztem azt is, hogy az étkezési szokásaimon is változtatok. Egyre kevesebb cukor, több zöldség és gyümölcs. Így nincs több Ikeás hotdog és társaik. Ha oda is megyek, akkor is csak maximum teáért vagy kávéért, de azt is cukor nélkül. Nehéz lesz, de csak a kezdet nehéz.

Az oldalaimmal is haladni fogok végre. Nagyon büszke vagyok a mindjárt egy éves the-walkingdead.gp-re, amiért negyedik lett a versenyen. Igazán megtisztelő, és buzdító hely. Idén is be fogok nevezni a lappal, ez nem volt kérdés, így már lehet számítani ránk! :D Az újévi fogadalmakról sem feledkeztem meg, kétszer is koccintottam, úgyhogy most kétszer annyi akadt, mint korábban:

  • lefogyni 69 kilóra, ezzel együtt megszabadulni az összes feltűnő hibámtól
  • rendbe rakatni az arcom mindenhogy (a szemüveg azért maradhatna)
  • legalább 20 könyvet megvenni idén, és azokból olvasónaplót írni ide a blogra
  • legalább öt koncerten részt venni az idén
  • megtalálni azt a nagy Őt (nem shift+ő-ként…)
  • megtanulni főzni és sütni, bénázások nélkül

Szóval így ennyi :) A szilveszterünk pedig nagyon jó volt.


Comment below