Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Megjelenés: 2015. január 25.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Egy lerombolt házban élt boszorkány eltervezte, hogy visszatér a mi világunkba, és ehhez a főszereplő lányát is fel akarja használni.

Amanda szemszöge

Először majdnem azt hittem, hogy élőszereplős a játék, de aztán kellemesen csalódtam, mert nem. A boszorkány is rajzolt volt, és a terve, hogy visszatérjen a földre, már olyan volt, hogy ezt simán meg lehet akadályozni.

Az öt tárgy összegyűjtése pedig külön élmény volt. Már alapból volt egy jeges vödröm, később egy kalapácsom, majd egy gyertyatartóm, egy távkapcsolóm és végül egy medálom. Tiszta fura, hogy néhány elvarázsolt tárgy hogy meg tudja változtatni az embert. A kalapácsost elhagyta a családja, mert nagy dühkitörései voltak, a gyertyás otthagyta a tanári állást, hogy bűvész legyen (és persze, senki sem volt kíváncsi az előadására). A távkapcsolós amúgy egy híres világutazó, de elfelejtette a munkáját, naphosszat csak tévét nézett. A medálos lány az örök fiatalsága miatt mart el maga mellől mindenkit. Ja, és a hotel tulajdonosát is megszállta ez a boszorkány, többször is hátráltatott, de nála volt a boszi naplója, amivel meg lehetett állítani ezt a nőszemélyt. Bár sikerült a végén, a főmenüben látható kis vörös szemű kisördög sajnos sehol sem bukkant fel egy ajtón kívül, szóval most szomorú vagyok. Azt hittem, ő lesz a segítőm. És persze a lányomat is megmentettem, mindenki boldog, hurrá.

A bónuszban azonban nem teljesen tűnt el a boszorkány, egy rövidebb pályán kellett összeszednem a négy elem, az élet és a halál totemeit, hogy végleg elűzzem a boszorkányt. Az indián hivatkozás részemről tetszett, mert kevés indiános játék van (bár most Halloween alkalmából keresek még).

Szerintem

Tetszett, hogy a két világ között ugrálhattam, de azt nem, hogy ehhez mindig három lila kristályt kellett a helyükre tennem, amiket végig kerestem az egész játék alatt. A nyuszikat sikerült megtalálnom, a cicák közül nem találtam meg mindegyiket, és sajnos nem volt lehetőségem visszamenni, és begyűjteni a hiányzókat a bónusz tartalomért. Még szerencse, hogy a széria 3. része ezt a hiányosságot pótolta.

Grafika: 10/10 – minden tökéletes
Teljesítmény: 09/10 – széles képernyő már megint…
Történet: 10/10 – szeretem az ilyen történeteket, remélem, több is lesz :D

Amy Hozzászólások: 0 Domini Games HOG Reviews Mystery Tales

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020