Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/01/30
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Domini Games HOG Reviews Mystery Tales

Megjelenés: 2015. január 25.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Egy lerombolt házban élt boszorkány eltervezte, hogy visszatér a mi világunkba, és ehhez a főszereplő lányát is fel akarja használni.

Amanda szemszöge

Először majdnem azt hittem, hogy élőszereplős a játék, de aztán kellemesen csalódtam, mert nem. A boszorkány is rajzolt volt, és a terve, hogy visszatérjen a földre, már olyan volt, hogy ezt simán meg lehet akadályozni.

Az öt tárgy összegyűjtése pedig külön élmény volt. Már alapból volt egy jeges vödröm, később egy kalapácsom, majd egy gyertyatartóm, egy távkapcsolóm és végül egy medálom. Tiszta fura, hogy néhány elvarázsolt tárgy hogy meg tudja változtatni az embert. A kalapácsost elhagyta a családja, mert nagy dühkitörései voltak, a gyertyás otthagyta a tanári állást, hogy bűvész legyen (és persze, senki sem volt kíváncsi az előadására). A távkapcsolós amúgy egy híres világutazó, de elfelejtette a munkáját, naphosszat csak tévét nézett. A medálos lány az örök fiatalsága miatt mart el maga mellől mindenkit. Ja, és a hotel tulajdonosát is megszállta ez a boszorkány, többször is hátráltatott, de nála volt a boszi naplója, amivel meg lehetett állítani ezt a nőszemélyt. Bár sikerült a végén, a főmenüben látható kis vörös szemű kisördög sajnos sehol sem bukkant fel egy ajtón kívül, szóval most szomorú vagyok. Azt hittem, ő lesz a segítőm. És persze a lányomat is megmentettem, mindenki boldog, hurrá.

A bónuszban azonban nem teljesen tűnt el a boszorkány, egy rövidebb pályán kellett összeszednem a négy elem, az élet és a halál totemeit, hogy végleg elűzzem a boszorkányt. Az indián hivatkozás részemről tetszett, mert kevés indiános játék van (bár most Halloween alkalmából keresek még).

Szerintem

Tetszett, hogy a két világ között ugrálhattam, de azt nem, hogy ehhez mindig három lila kristályt kellett a helyükre tennem, amiket végig kerestem az egész játék alatt. A nyuszikat sikerült megtalálnom, a cicák közül nem találtam meg mindegyiket, és sajnos nem volt lehetőségem visszamenni, és begyűjteni a hiányzókat a bónusz tartalomért. Még szerencse, hogy a széria 3. része ezt a hiányosságot pótolta.

Grafika: 10/10 – minden tökéletes
Teljesítmény: 09/10 – széles képernyő már megint…
Történet: 10/10 – szeretem az ilyen történeteket, remélem, több is lesz 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.