Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/01/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Friendly Fox Studios HOG Reviews Living Legends

Megjelenés: 2015. január 23.
Fejlesztők: 4 Friends Games
Történet:
Goldilock ellopott még valamit ifjabb korábban, és később, a fiának kell a bűnét helyrehoznia.

Amanda szemszöge

Az istenért sem jut eszembe a magyar neve az elhunyt nőnek, szóval maradjunk Goldilocknál. A fiának meg kell mentenie az apját, a gonosz varázsló az előző részekből pedig Morganát akarja feléleszteni. De az meg nem a Witches’ Legacyban van? Nagyon elfoglalt lehet, ha ennyire mindenhova őt akarják betenni.

Ráadásul van egy kis érdekesség: ha megölsz egy medvét, 13 évig szomorúságban fogsz élni, a lelke pedig tök cuki kék kis szellemek lesznek, és azok védenek jelenleg.

A történet előrehaladtával kiderül, hogy a lány, aki először akart segíteni, teljesen a varázsló oldalán van, a fiú örökbe lett fogadva, mert Goldilock őt is ellopta egy kővel együtt. És nem, nem a medvék ölték meg, hanem más, és Morgana pedig a nővére, és a varázsló szerelme. Imádom az ilyen kusza szálakat. De az a kérdés, ki ölhette meg Goldilockot? Van három jelöltem is.

És igen, a sejtésem beigazolódott. Amaretta megölte Goldilockot, csak azért, mert ugyanazt a férfit szerette, aki kiszemelte magának Goldit. Oké. Morganát nem keltettük fel, apát is megmentettük, a varázsló meg szerintem meglépett a beomló barlangból, úgyhogy megint vicces lesz kivárni az új részt.

A bónuszban az egyik őrzővel összejött a medvék királya, és a lányuk eltűnt egyik éjszaka. Hát jó, gondolom én. Kis gyönyörű szőke hercegnő, nem véletlen, hogy meg kell találni. Morganát nem támasztottuk fel, az öreg varázsló meg úgy döntött, hogy meghal, és a lávába vetette magát. Na bumm.

Szerintem

Lehet, hogy a varázsló halálával véget ért ez a széria, de biztos találnak ki valami újat. Nem szereztem meg mindegyik rúnát, amiket összegyűjtve megtudhattam volna, hogy jött össze a varázsló meg Morgana, de nem baj. A lényeg, hogy a túlvilágon szerencsétlenkedhetnek tovább.

Grafika: 10/10 – még mindig nagyon jó 😀
Teljesítmény: 10/10 – volt, hogy egy-két varázslatnál picit fagyott, de annyi baj legyen.
Történet: 09/10 – szegény Goldilock halott 🙁


Alább tudsz üzenetet hagyni.